Kuva: Fotolia

Millainen profiilikuva antaa sinusta kaikista luotettavimman kuvan?

28.12.2015 16:45 - Rea Tallgren

Et ehkä olisi kuvitellut, että sillä, kuinka kaukaa profiilikuvasi on napattu, on väliä sen suhteen, mitä ihmiset sinusta ajattelevat. Näin kuitenkin on.

Independent uutisoi, että sillä, kuinka etäältä profiilikuvasi on napattu, on väliä sen suhteen, mitä muut sinusta ajattelevat. Tutkijat ovat Independentin mukaan tulleet siihen johtopäätökseen, että kuvat, jotka on napattu läheltä, kuten esimerkiksi 45 senttimetrin päästä, antavat ihmisestä muiden mielestä epäluotettavamman, vähemmän viehättävän ja vähemmän pätevän kuvan.

Sen sijaan sellaiset kuvat, jotka on napattu noin 135 sentin päästä, antavat ihmisestä pätevän, viehättävän ja luotettavan kuvan. Tästä päätellen voisi siis ajatella, että sellaiset kuvat, jotka ovat jonkun toisen ottamia antavat ihmisestä todella paljon selfieitä luotettavamman ja asiallisemman kuvan.

Tutkijoiden löydösten perusteella ylempi kuva siis ei olisi hyvä, mikäli itsestään haluaisi antaa luotettavan ja ammattimaisen kuvan. Alempi kuva olisi siinä yhteydessä paljon parempi.

(kuva: Fotolia)


Lue myös:  Onko sinun selfiesi täydellinen? Katso kriteerit

Lähde: Independent



Kilpailut

Uusimmat