Iskikö suklaahimo? Mehevä brownie taltuttaa sen - katso resepti

27.08.2013 18:15 - Heli Thoren

Tämä herkku taltuttaa taatusti pahimmankin sokerihampaan kolotuksen, hurmaa maistajat ja tahrii sormet.

Suklaabrownie

14 annosta


100 g taloussuklaata

50 g maitosuklaata

100 g voita

2,5 dl sokeria

2 munaa

2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl vaniliasokeria

2 dl pähkinärouhetta


Tarjoiluun:

Vatkattua kermaa tai vaniljajäätelöä

1. Sulata suklaat ja voi vesihauteessa kattilassa tai mikrossa. Lisää sokeri ja sekoita tasaiseksi.

2. Vatkaa munat rivakasti taikinan joukkoon. Sekoita leivinjauhe ja vaniliasokeri vehnäjauhoon ja sekoita mukaan. Sekoita taikinaa maltilla.

3. Vuoraa neliönmallinen vuoka (noin 20 cm x 30 cm) leivinpaperilla. Kaada taikina siihen. Paista uunissa 20-30 minuuttia. Brownie saa jäädä mieluummin hieman raa'aksi kuin paistua turhan kypsäksi.

4. Tarjoile herkku kerman tai jäätelön kera.

Kilpailut

Uusimmat