Karppaajat kiittävät: Kukkakaalikeitto saa makua rapeasta pekonista
Kukkakaalikeitto pekonilla
700 g kukkakaalia
1 sipuli
5 dl kasvislientä (voit tehdä sen liemikuutiosta)
4 dl kermaa
suolaa
pippuria
200 g pekonia
Paistamiseen: oliiviöljyä
1. Revi kukkakaalista nuput. Pilko sipuli. Kuullota sipulia ja kukkakaalia kattilassa oliiviöljyssä.
2. Laita mukaan kasvisliemi ja keitä noin vartin verran, kunnes kaali on pehmeää.
3. Pilko pekoni pieneksi ja paista se pannulla rapeaksi. Jätä odottamaan.
4. Soseuta keitto. Lisää kermaa noin 4 dl. Sen verran, että keitosta tulee halutun paksuista. Mausta suolalla ja pippurilla.
5. Tarjoile keitto kuumana rapean pekonin kera.
Jos et välitä karppaamisesta, leivo pähkinäleipää keiton kylkeen. Katso resepti täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Mitä ostaa äitienpäivälahjaksi? Vinkit lahjaideoihin pienemmälläkin budjetilla
Sami Uotila parisuhteensa julkisesta ruotimisesta: 'Negatiiviset vaihtoehdot tuntuivat kelpaavan'
JVG päätyi esiintymään maailmantähtien keskelle - syynä Kimi Räikkösen pyyntö
The Fall Guy -elokuvan ensi-illassa erikoinen tapahtuma - stunttimiehet lennähtivät seinästä läpi
Huolestuttava käytös lisääntyy liikenteessä kesäkelien saavuttua - karut esimerkit vapulta
Näytä lisää