Espanjan juomakulttuuri viehättää
Espanja on yksi perinteikkäimmistä viinimaista ja moni suomalainen matkustaakin maahan juuri viinin ja ruoan takia.
Espanjanlaiset nauttivat viiniä, vino, yleensä viiniä sekä lounaalla että päivällisellä. Lasillinen maistuu myös ystävien kesken, ja samalla napostellaan perinteisiä tapaksia.
- Ravintolat päättävät itse talon viinin, ja se on yleensä se edullisin vaihtoehto. Joissakin paikoissa on myös viinilistat, OK-Matkojen opas Katja Näsänen kertoo Iskelmän haastattelussa.
Espanjassa sen sijaan olutta, cerveza, on harvemmin tarjolla ruoan kanssa. Olutkulttuuri eroaa muutenkin suomalaisesta:
- Espanjassa olutta ei kitata litrakaupalla. Täällä ihmiset saattavat istua vaikka tunnin verran pienen oluen äärellä, Barcelonassa asuva Näsänen kertoo.
Kilpailut
Uusimmat
Suosikkisientä voi poimia vielä lumen seastakin – kevään sieniherkkua taas ei suositella nykyään syötäväksi
Hannele Hanhijoki katosi jäljettömiin vuonna 1973 - mitä hänelle tapahtui?
Metallilaulaja Noora Louhimo inspiroituu boss ladyista: 'Pukeutumalla voi juhlia joka päivä elämää'
Punkkikausi ei ole vielä ohitse – havaintoja tehdään yhä
Psykologinen trilleriuutuus kiinnostaa katsojia - arviot kuitenkin ristiriitaisia
Näytä lisää