Espanjan juomakulttuuri viehättää
Espanjanlaiset nauttivat viiniä, vino, yleensä viiniä sekä lounaalla että päivällisellä. Lasillinen maistuu myös ystävien kesken, ja samalla napostellaan perinteisiä tapaksia.
- Ravintolat päättävät itse talon viinin, ja se on yleensä se edullisin vaihtoehto. Joissakin paikoissa on myös viinilistat, OK-Matkojen opas Katja Näsänen kertoo Iskelmän haastattelussa.
Espanjassa sen sijaan olutta, cerveza, on harvemmin tarjolla ruoan kanssa. Olutkulttuuri eroaa muutenkin suomalaisesta:
- Espanjassa olutta ei kitata litrakaupalla. Täällä ihmiset saattavat istua vaikka tunnin verran pienen oluen äärellä, Barcelonassa asuva Näsänen kertoo.
Kilpailut
Uusimmat
Heitä roastataan Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelman uudella kaudella
Jasper Pääkkönen palaa tuttuun rooliin uudessa kotimaisessa elokuvassa
Uusilla soittohuijauksilla on viety kymmeniätuhansia euroja rahaa - tunnista vaaran merkit
Biojätteet hyödynnetään pian entistäkin tehokkaammin
Kruununprinsessa Victoria upseerikouluun
Näytä lisää