Espanjan juomakulttuuri viehättää
Espanja on yksi perinteikkäimmistä viinimaista ja moni suomalainen matkustaakin maahan juuri viinin ja ruoan takia.
Espanjanlaiset nauttivat viiniä, vino, yleensä viiniä sekä lounaalla että päivällisellä. Lasillinen maistuu myös ystävien kesken, ja samalla napostellaan perinteisiä tapaksia.
- Ravintolat päättävät itse talon viinin, ja se on yleensä se edullisin vaihtoehto. Joissakin paikoissa on myös viinilistat, OK-Matkojen opas Katja Näsänen kertoo Iskelmän haastattelussa.
Espanjassa sen sijaan olutta, cerveza, on harvemmin tarjolla ruoan kanssa. Olutkulttuuri eroaa muutenkin suomalaisesta:
- Espanjassa olutta ei kitata litrakaupalla. Täällä ihmiset saattavat istua vaikka tunnin verran pienen oluen äärellä, Barcelonassa asuva Näsänen kertoo.
Kilpailut
Uusimmat
Forecan kuukausiennusteessa kesäistä säätä on viimein näkyvissä
Kesäromanssi, oivallus vai elämänsuunnan muutos? Lue tekoälyn horoskooppi heinäkuulle
Lähdevesi, kivennäisvesi vai vichy? Katso, mitä eroa eri vesillä todellisuudessa on
Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvan jatko-osan kuvaukset ovat alkaneet
If listasi kesäkuukausien kolme yleisintä autovahinkoa - ovat samat käyttövoimasta riippumatta
Näytä lisää