Missä menestyvät naiset lomailevat? Kuusi hotellia

08.03.2014 17:15 - Katariina Näreaho

Tänään lauantaina vietetään kansainvälistä naistenpäivää ja sen kunniaksi hotellien hintavertailusivusto trivago.fi keräsi listan vaikutusvaltaisten naisten suosimista hotelleista. Listalle on päässyt kuusi hotellia, joissa ovat vierailleet politiikan, viihteen tai talouden johtavat naiset.

Trivagon kokoamalta listalta löytyy vaikutusvaltaisia naisia aina Michelle Obamasta Beyoncén saakka. Hotellivalikoimaan mahtuu maailman huippuhotelleja Amerikasta Eurooppaan.

Miramare Sea Resort & Spa

Missä: Ischia, Italia
Kuka: Saksan liittokansleri Angela Merkel

Angela Merkel on fanittanut Italiaa jo yli kymmenen vuoden ajan. Lomillaan nainen suuntaa aina kauniille Ischian saarelle. Täällä Saksan liittokansleri valitsee hotellikseen usein Miramare Sea Resort & Span, josta on upeat näkymät merelle ja kalastajakylä Sant'Angelo d'Ischiaan.

Hotellilla on yksityinen ranta sekä yli 7 000 neliömetrin kokoinen termaalinen kylpyläpuutarha Aphrodite-Apollon varustettuna lämmitetyillä altailla, saunoilla, vesiputouksilla, hierontalaitteilla, nudistialueella sekä erilaisilla uima-altailla.

Waldorf Astoria

Missä: New York, Yhdysvallat
Kuka: Beyoncé

Kun Vaaleanpunainen Pantteri -elokuvaa kuvattiin vuonna 2006, majoittui Xaniaa näytellyt laulaja Beyoncé Knowles yhtyeen New Yorkin hienoimmista hotelleista. Legendaarisen Waldorf Astorian huoneet hakevat varustelussa vertaistaan ja vieraiden käytössä on myös kylpylä sekä kuntosali.

Jos nälkä yllättää, hotellissa toimii kolme upeaa ravintolaa, jotka tarjoavat ruokailijoille taiteellisia ja maittavia annoksia.

The Ritz London

Missä: Lontoo, Iso-Britannia
Kuka: Brittiläinen poliitikko Margaret "Rautarouva" Thatcher

Margaret Thatcher oli Iso-Britannian ensimmäinen naispääministeri vuodesta 1979 vuoteen 1990. Rautarouva oli poliittisesti tärkeä hahmo Britannian historiassa. Kun Thatcher viime vuoden huhtikuussa menehtyi, asui hän tuolloin lontoolaisen Ritz-hotellin sviitissä.

Hotelli on toiminut jo yli 100 vuotta Lontoon Green Parkin laidalla avattuaan ovensa toukokuussa 1906 ja se kuuluu Lontoon tunnettuihin maamerkkeihin.

Danieli

Missä: Venetsia, Italia
Kuka: Angelina Jolie

Elokuvien tuottajana ja UNESCO:n lähettiläänäkin tunnettu näyttelijä Angelina Jolie on yksi maailman kuuluisimmista ja vaikutusvaltaisimmista naisista. Angelina on viettänyt eri elokuvien kuvausten aikana paljon aikaa Italiassa.

Esimerkiksi myös Johnny Deppin tähdittämän The Tourist -elokuvan kuvausten aikana vuonna 2010 hän yöpyi Venetsiassa Danieli-hotellissa, joka on edustanut venetsialaista vieraanvaraisuutta ja ylellisyyttä jo 1400-luvulta saakka.

Villa Padierna Palace

Missä: Marbella, Espanja
Kuka: Yhdysvaltain presidentin vaimo Michelle Obama

Yhdysvaltain ensimmäinen nainen, Michelle Obama, on epäilemättä yksi ihailuimmista naisista, eikä ainoastaan miehensä poliittisen uran vuoksi. Myös Michellen asuvalinnat ja julkinen rooli äitinä ovat saaneet huomiota ja ihailua osakseen.

Michelle tyttärineen on viettänyt lomiaan Villa Padierna Palace -hotellissa Espanjan Marbellassa. Tämä ylellinen viiden tähden hotelli tarjoaa vierailleen esimerkiksi lääketieteeseen perustuvia wellness-hoitoja sekä Euroopan ainoan golfakatemian.

The Carlyle

Missä: New York, Yhdysvallat
Kuka: Kansainvälisen valuuttarahaston pääjohtaja Christine Lagarde

Kansainvälisen valuuttarahaston pääjohtaja ja Ranskan entinen valtionvarainministeri Christine Lagarde valittiin vuonna 2011 Forbesin listalla maailman yhdeksänneksi vaikutusvaltaisemmaksi naiseksi. Hän on usein puheissaan tarttunut lasikatto-ongelmaan ja puhunut esteistä, joita naiset kohtaavat päivittäin työelämässä.

Yhden kuuluisimmasta puheistaan koskien naisten asemaa nyky-yhteiskunnassa hän piti New Yorkin ylellisessä ja hienostuneessa viiden tähden hotellissa The Carlylessa.

Lähde: trivago

Kilpailut

Uusimmat