Shoppailumatkalle Eurooppaan: Parhaat merkkituotteiden outlet-myymälät listattiin

07.08.2014 13:00 - Katariina Näreaho

Selailetko haikeana muotilehtiä haaveillen Guccin aurinkolaseista, Versacen käsilaukusta tai Pradan korkkareista, mutta lompakko ei anna periksi? Ei hätää! Seuraavalle lomamatkalle on syytä lähteä lähes tyhjän matkalaukun kera, sillä näistä outlet-myymälöistä löydät muotia hurjin alennushinnoin.

Hotellien hintavertailusivusto trivago.fi kokosi merkkituotteiden metsästäjän parhaat apajat Euroopassa. Näistä outlet-myymälöistä löydät maailman johtavien muotitalojen luomukset jopa 80 prosentin alennuksella.

ESPANJA

La Roca Village, Barcelona

Pidätkö brunsseista? La Roca Village on täydellinen paikka viettää aurinkoinen shoppailupäivä Barcelonassa. Täältä löydät espanjalaista huippudesignia, kuten Bimba & Lola, Loewe ja Adolfo Dominguez. Yhdistä ostosretki ja kulinarismi tunnetun Pasarela-ravintolan herkullisella brunssilla ja jaksat taas jatkaa shoppailua.

Las Rozas Village, Madrid

Mikäli olet lähdössä Espanjan pääkaupunkiin kulttuuri- tai vaikkapa työmatkalle, voit helposti sujauttaa reissusuunnitelmiin hieman designia ja glamouria. Las Rozas Villageen pääset kätevästi Madridin keskustasta erityisellä Shopping Express -bussilla, joka kuljettaa muodin ystäviä kolmesti päivässä. Ostoskassisi voit täyttää brändeillä kuten Belstaff, Brooks Brothers, Calvin Klein, Coach, Hackett ja Tag Heuer.

BELGIA

Maasmechelen Village, Maasmechelen

Kuvankauniin maaseudun ympäröimä Maasmechelen on pieni belgialaiskylä aivan Alankomaiden rajalla. Maasmechelen Villagen keskeisen sijainnin ansiosta kulkeminen on helppoa: muun muassa Maastricht, Roermond, Antwerpen, Bryssel, Köln ja Düsseldorf sijaitsevat kaikki alle tunnin ajomatkan päässä. Täällä voit haalia varastoosi merkkejä kuten Karen Millen, L'Occitane, Laurèl, Falke, Ted Baker ja Tommy Hilfiger.

Outlet Factor, Antwerpen

Tämä vintage-liikkeiden helmi, löytyy keskeltä Antwerpeniä. Poimi parhaat päältä yltiöedulliseen hintaan brändeistä kuten Hoss, Mason's, Red Valentino, Iro, Just Cavalli, Scabal ja D & G. Vain muutaman askeleen päässä sijaitsevasta Light Outletista löydät kotisi sisustukseen myös Flos- ja Tom Dixon -valaisimia.

ITALIA

D'Magazine, Milano

Tässä suorastaan timanttinen vinkki Milanoon matkaaville: D'Magazine on yksi Milanon vaikeimmin löydettävistä outlet-myymälöistä. Sijainti ei tosin voisi olla parempi, sillä D'Magazine sijaitsee keskellä Milanon muodin keskusta - alueella, joka tunnetaan myös nimellä "kultainen neliö".

The Mall, Firenze

Vaatteita, aurinkolaseja, hajuvesiä, rannekelloja, koruja ja kenkiä luksusmerkeiltä kuten Moschino, Alberta Ferretti, Yves Saint Laurent, Stella McCartney ja Lanvin. The Mall sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Firenzestä. Suora bussi Firenzen keskustan ja outletin välillä kulkee useita kertoja päivässä. Ja muista pukeutua parhaisiisi, sillä tyylikkäimmät shoppailijat saavat oman tähtihetkensä julkisuudessa, outletin omassa blogissa.

ISO-BRITANNIA

Bicester Village, Oxfordshire

Bicester Villagessa arvostetaan niin perinteistä kuin uuttakin designia. Ostoskassiin eksyy muun muassa Fred Perryn, Kurt Geigerin ja Jaeger Londonin tuotteita mukavaan hintaan. Bicester sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Oxfordista, joten voit helposti vierailla maailmankuulussa yliopistokaupungissa. Kuulostaako shoppailumatka Englantiin oudolta ilman Lontoota? Ongelma on helposti hoidettu, sillä Lontooseen on vain 1,5 tunnin matka.

Designer Warehouse Sales, Lontoo

The Islington Studios järjestää muutaman kerran vuodessa valtavat designer-myyjäiset, josta löytyy yli sadan huippusuunnittelijan tuotteita jopa 80 % alennuksella. Tavallaan päätitkin jo shoppailla Bicesterin lisäksi myös Lontoossa, joten tarkista seuraavan outletin ajankohta ja suuntaa Englantiin. Time Out on listannut Designer Warehouse Sales -tapahtuman yhtenä kymmenestä parhaasta syystä asua Lontoossa, joten älä missaa tätä shoppailumatkallasi!

RUOTSI

Stockholm Quality Outlet Barkarby, Tukholma

Stockholm Quality Outlet Barkarby, yksi Ruotsin suurimmista merkkituotteiden alennusmyynneistä. Täältä löydät viime kauden parhaat palat niin Acnen, Hopen kuin Filippa K:n mallistoista. Kodin kaunistamisessa avittaa Lexington, Le Creuset ja Linum. Vain vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta löydät 50 liikettä ja yli 100 eri tuotemerkkiä - kaikki saman katon alta.

Freeport, Kungsbacka/Göteborg

Freeport sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Göteborgin keskustasta. Tämä outlet suorastaan pursuilee tunnettua designia ja voit uusia vaatekaappisi sisällön haalimalla muotiluomuksia suosituilta nimiltä kuten Gant, Palladium, Nudie ja Boomerang.

TANSKA

Royal Copenhagen Factory Outlet, Frederiksberg

Frederiksberg sijaitsee vain neljän kilometrin päässä Kööpenhaminan keskustasta. Ja mitä sieltä löytyykään? Royal Copenhagens Factory Outlet. Tätä kaunista, mutta hintavaa posliiniastiastoa löytyy monesta suomalaiskodista. Mikäli pöytäkattauksesta puuttuvat vielä nämä helmet, suuntaa kohti Tanskan pääkaupunkia.

IC Outlet, Kööpenhamina

IC Outlet myy sekä miesten että naisten vaatteita firman useista eri tuoteperheistä. Näihin lukeutuvat muun muassa Jackpot, InWear, Part Two ja Soaked In Luxury. Kun kerran Kööpenhaminassa ollaan, ethän unohda vierailla Tivolissa uusien kuteidesi kera.

VENÄJÄ

I Love Sale, Pietari / Moskova

I Love Sale on yksi Venäjän harvoista outleteista. Myymälät löytyvät Pietarista ja Moskovasta. Täältä löydät kengät, vaatteet ja asusteet maailman tunnetuimmilta brändeiltä jopa 80 prosentin alennuksella. Mikäli matka Venäjälle ei ole suunnitelmissa, voit shoppailla myös nettikaupassa.

ALANKOMAAT

Designer Outlet Roermond, Roermond

Pienessä hollantilaiskylässä, Roermondissa, sijaitsee yksi lähialueiden suosituimmista outleteista. Saksan raja on vain kivenheiton päässä ja esimerkiksi Düsseldorfista on Roermondiin vain noin 40 minuutin ajomatka. Osta vaatevarastoon uusi Suit Supplyn puku, hyllyntäytettä Ralph Laurenilta ja uusi Michael Kors -käsilaukku.

RANSKA

La Vallée, Pariisi

Alennushintaisia merkkituotteita löytyy myös muodin pääkaupungista. La Vallée on sivistyneiden ranskalaisleidien suosikkipaikka viime kauden - mutta yhä muodikkaiden - vaatekappaleiden metsästykseen. Varmista, että ostoskoristasi löytyy vähintään yhdet uniikit pariisilaiskengät sekä tuotteita Gianfranco Ferrén ja Kenzon valikoimista. Shopping Express -luksusbussi kuljettaa himoshoppailijat pelipaikalle Pariisin keskustasta päivittäin.

Troyes Outlet, Troyes

Champagnen alueella sijaitsevasta Troyesin kaupungista löytyy Ranskan ensimmäinen ja suurin outlet. Tämä valloittava renessanssin aikainen kaupunki on näkemisen arvoinen jo itsessään ja sijaitsee 130 kilometrin päässä Pariisista. Troyesin shoppailukylästä löydät tuotemerkkejä kuten BCBG Max Azria, Petite Bateau, Sandro ja La Perla.

SAKSA

Herzogenaurach, Nürnberg

Urheilua, urheilua, urheilua. Nürnbergin lähistöllä sijaitsevalla Herzogenaurachin kaupungilla on suuri merkitys sporttivaatteiden historiassa, sillä se tunnetaan sekä Adidaksen että Puman syntysijana. Veljekset Adolf ja Rudolf Dassler aloittivat toimintansa yhdessä, mutta ajautuivat myöhemmin toistensa kilpailijoiksi. Tästä syystä Herzogenaurachissa voi shoppailla nyt sekä Puman että Adidaksen outleteissa ja tehdä löytöjä lenkkipoluille sekä jalkapallokentille edulliseen hintaan.

Ingolstadt Village Outlet, München

Ingolstadt on yksi Saksan parhaista outleteista ja sijaitsee Münchenin lähistöllä. Tämä eteläisen Saksan muodin temppeli on alennusten metsästäjän paratiisi, erityisesti mikäli muotitalot Versace, Tod's, Patrizia Pepe, Hallhuber, Furla, Boggi ja Escada miellyttävät.

ITÄVALTA

Designer Outlet Parndorf, Wien

Bussi kuljettaa shoppailijat päivittäin Designer Outlet Parndorfin ostosparatiisiin Wienin laitakaupungille. Lähellä Bratislavaa sijaitsevasta outletista löytyy yli 130 putiikkia, jotka tulvivat klassisia merkkituotteita löytöhintaan. Täällä voit täyttää vaatekaappisi tunnetuilla brändeillä kuten Bally, Church's, Geox, Timberland ja Vans - ihan vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme.

Lähde: trivago

Kilpailut

Uusimmat