Lentoemäntä neuvoo: Kuinka pidät ihon kunnossa pitkälläkin matkalla

05.09.2014 10:11 - Linda Arponen

Kymmenen tunnin lennolta voi poistua raikkaan ja kauniin näköisenä, kunhan tietää oikeat niksit.

Oletko koskaan pannut lentokoneessa merkille, kuinka kauniilta lentoemännät näyttävät, vaikka lento olisi todella pitkäkin? Fakta on, että lentoemännillä on omat keinonsa selviytyä jopa lentokoneen kuivasta ilmasta, joka saa monet matkustajat tuntemaan olonsa todella kurjaksi ja jopa rumaksi.

Emirates-lentoyhtiöllä työskentelevä amerikkalainen lentoemäntä Mollie Wollmuth kertoo, että pisin lento, jolla hän on koskaan työskennellyt, oli Dubaista Houstoniin ja kesti 16 tuntia. Hän kertoo Women's Healthille parhaat kauneudenhoitovinkkinsä lentomatkalle:

Juo runsaasti vettä

- Tuolla 16 tunnin lennolla join luultavasti viisi litraa vettä, kertoo Wollmuth.

Toisinaan hän maustaa vettänsä esimerkiksi sitruunaviipaleilla, jotta saa siihen enemmän makua.

Käytä huultenrajauskynää

Wollmuth kertoo käyttävänsä samanväristä huultenrajauskynää kuin hänen huulipunansa. Näin hän saa huulensa näyttämään siisteiltä tuntikausia. Hän kertoo lisäävänsä sekä rajausta että punaa säännöllisesti, erityisesti sen jälkeen, kun hän on syönyt, juonut ja nukkunut.

Pidä huulirasvapuikko koko ajan käden ulottuvilla

Vaikka lentoemännillä on aina punatut huulet, voivat ne myös kuivua. Siksi on tärkeää pitää huulirasva aina lähettyvillä, jotta huulet pysyvät kosteutettuina.

Käytä kookosöljyä

Wollmuth käyttää kookosöljyä sekä meikinpoistoon että ihon kosteutukseen.

- Levitän sitä kasvoilleni ja pesen sen pois vedellä. Sen jälkeen levitän öljyä vielä ohuen kerroksen puhtaille kasvoille.

Käytä säännöllisesti kasvonaamioita

Wollmuth kertoo oppineensa muilta lentoemänniltä tavan käyttää kasvonaamioita aina lennon jälkeen. Jos hän ei ole töissä, hän kertoo käyttävänsä kasvonaamioita jopa kolme kertaa viikossa.

Olemme kertoneet aiemmin muitakin kauneudenhoitovinkkejä matkalle. Voit lukea jutun täältä.

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat