Lontoossa bongaillaan nykyään patsaita rakastetusta piirroshahmosta

06.11.2014 16:06 - Senni Loikala

Lontoossa vierailevien kannattaa pitää silmänsä auki, sillä ympäri kaupunkia seikkailee kaikkien rakastama karhuherra.

Karhuherra Paddington on sympaattinen nallehahmo, jonka punainen hattu, sininen takki ja aina mukana kulkeva matkalaukku ovat tulleet monelle tutuiksi ainakin satukirjan sivuilta. Pian oman elokuvansa saava suosikkinalle seikkailee nyt ympäri Lontoota patsaiden muodossa.

Maanantaista lähtien ympäri Lontoota todella on pystynyt bongaamaan 50 Karhuherra Paddington -patsasta. Tällä kertaa suosikkihahmo näyttää kuitenkin täysin erinäköiseltä kuin mihin ollaan totuttu. Iso osa yli metrin pitkistä patsaista on todella värikkäitä: yhdessä karhu on pukeutunut kaikkiin sateenkaaren väreihin, toisessa liituraitaan ja kolmannessa siihen on maalattu vuoristomaisema.

Patsaiden suunnittelijakaartista löytyy supersuosittuja maailmantähtiä, kuten David Beckham, Emma Watson ja Nicole Kidman.

Kampanjan tavoitteena on, että turistit ja paikalliset bongaisivat mahdollisimman monta karhupatsasta ympäri kaupunkia. Aikaa on vuoden loppuun, minkä jälkeen Karhuherra Paddingtonin patsaat jatkavat seikkailujaan jossain muualla.

Jos siis satut matkustamaan Lontooseen vielä tänä vuonna, voit törmätä suosittuun hahmoon esimerkiksi tunnetuimpien nähtävyyksien lähettyvillä.

Pääset katsomaan kuvat kaikista Karhuherra Paddingtron -patsaista täältä.

Katso alta Karhuherra Paddington -elokuvan traileri.

Lue myös: Miltä Lontoo näyttäisi maailmanlopun tullessa? Katso pysäyttävät kuvat

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat