IL: Varausryntäys: Syyslomien etelänmatkat lähes loppuunmyyty, jäljellä enää muutamia kohteita

04.08.2015 11:15 - Reetta Haverinen

Jos tahdot matkustaa syksyllä kaukomaille, kannattaa sinun suunnata matkatoimistojen verkkosivuille pikimmiten. 

Kylmä kesä ei ole taatusti ollut tuottoisa irtojäätelökioskien pitäjille, mutta matkatoimistojen kassoihin suorastaan ropisee euroja. Ihmiset ovat valmiita maksamaan huimiakin summia siitä, että pääsevät nauttimaan auringosta ja ruskettamaan hipiäänsä. Esimerkiksi matkatoimisto Tjäreborg on lähes tuplannut myyntinsä viime vuoteen verrattuna:

- Jos katsoo päivittäisiä myyntejä verrattuna viime vuoden vastaavaan ajankohtaan, niin matkoja on myyty tuplasti enemmän kuin viime vuonna tähän aikaan, kertoo Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski Iltalehdelle.

Syyslomamatkat on lähes loppuun myyty, joten etelään syys- ja lokakuussa halajavien tulee jo kiirehtiä varaustensa kanssa. Aurinkomatkojen viestintää hoitavan Finnairin viestintäasiantuntijan Tuire Melanderin mukaan koulujen syyslomaviikot on Aurinkomatkoilla buukattu lähes täyteen. Etelän syyslomakohteisiin on enää yksittäisiä hajapaikkoja.

- Koulujen syyslomaviikot on Aurinkomatkoilla lähes loppuunmyyty, syyslomalähdöt esimerkiksi viikolle 42 ovat jo täynnä. Jäljellä erityisesti etelän syyslomakohteisiin on enää yksittäisiä hajapaikkoja, Melander toteaa Iltalehdelle. 

Lomia syksylle löytyy Iltalehden mukaan muun muassa vielä Kanariansaarille, Kyprokselle, Thaimaahan, Turkkiin ja Mallorcalle. Jos siis tahdot kylpeä etelän auringossa ennen talven tuloa, on parasta pitää kiirettä!


Lue myös: Mikä on paras tapa relata lomalla? Suomalaisnaiset kertovat

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat