Kuva: Lejos

Herkullinen parsakaalipasta syntyy hetkessä - katso resepti ja video

15.03.2016 10:00 - Anniina Ojutkangas

Voimakkaan vihreää parsakaalia, täyteläisen maukasta kukkakaalia ja fenkolia maustettuna rusinatapenadella. Pasta ei voi paljon parempia kavereita saada!

Katso reseptivideo ja pistä kokaten!


Parsakaalipasta

1 parsakaali
1 pieni kukkakaali
1 sipuli
1/2 fenkoli
2 rkl rusinatapenadea
tagliatellepastaa
oliiviöljyä
suolaa
pippuria

Tee näin:

Keitä parsakaali ja kukkakaali melkein kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.

Paista suikaloitua sipulia ja fenkolia paistinpannulla oliiviöljyssä. Lisää parsakaali, kukkakaali ja tapenade. Sekoita huolella.

Lisää sekaan keitetty pasta ja mausta suolalla ja pippurilla.

Voit halutessasi lisätä kasvisten sekaan tilkan kermaa ennen pastan lisäämistä.

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Uusimmat