Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Monarch
Kuva: Fotolia
Kahden raaka-aineen helppo sorbetti - katso video ja resepti
Terveellinen sorbetti sopii niin jälkiruoaksi kuin välipalaksikin.
Sorbetiksi sanotaan jäisiä jälkiruokia, joiden tekemiseen ei ole käytetty maitoa eikä rasvaa. Se on toisin sanoen terveellinen vaihtoehto jäätelölle, ja sopii monelle erikoisruokavaliota noudattavallekin.
Makeutta tähän herkkuun tuo marjojen lisäksi banaani, mutta ei liikaa. Sokerihiiri voi lisätä annokseensa vaniljasokeria oman maun mukaan. Kauniin punaisen jälkiruoan kruunaa herkullisen väriset ja makuiset luomusuklaakarpalot.
Sorbetti toimii erityisen hyvin jälkiruokana, mutta lisäämällä siihen vaikkapa mysliä, siitä saa ravitsevan mutta kevyen välipalan.
Katso videolta, miten banaaneista ja jäisistä marjoista syntyy suussasulava sorbetti parissa minuutissa, ja kokeile itse!
Helppo sorbetti (4 annosta)
500g jäisiä marjoja
3 banaania
ripaus vaniljasokeria
Koristeluun:
Monarchin luomusuklaakarpaloita
Mintunlehtiä
Tee näin:
Laita jäiset marjat ja banaanit blenderiin tai tehosekoittimeen, ja anna sekoittua tasaiseksi massaksi.
Jos haluat tehdä sorbetista palloja, laita se vielä hetkeksi pakastimeen jäähtymään.
Annostele kauniisiin kulhoihin, koristele Monarchin luomusuklaakarpaloilla ja mintunlehdillä, ja nauti!
Kilpailut
Uusimmat
Minä 2.0 artikkelit