3 yksinkertaista vinkkiä, joilla saat kiharakampauksen pysymään

15.02.2015 12:15 - Henna Koste

Käherrät kutreja koko aamun, mutta parin tunnin kuluttua kiharat ovat vain muisto. Ota haltuun niksit, joilla saat kampaukseen pysyvyyttä.

Olet varmasti joskus manannut lässähtänyttä kampaustasi, joka ei vaivannäöstä huolimatta kestänyt kuin hetken edustuskelpoisena. Kiharoiden pysyvyyteen voi vaikuttaa erilaisilla kampauskikoilla, mutta myös genetiikalla on näppinsä pelissä. Suorassa hiuslaadussa kiharat ovat haastavimmat.

Ota nämä vinkit käyttöösi, kun haluat kiharoiden säilyvän aamusta iltaan.

1. Älä pese

Älä pese hiuksiasi juuri ennen kuin alat vääntämään kiharakampausta. Edellisenä päivänä pesty hius on ihanteellinen kiharoiden kannalta, sillä sen luonnolliset öljyt tekevät siitä joustavamman. Hieman rasvainen tukka pitää kiharat paremmin kuin juuri pesty liukas hius. Suihkaise pesemättömiin hiuksiin kuivashampoota peittämään rasvaisuutta ja tuomaan volyymia.

2. Valitse oikeat tuotteet

Kuumuus vaurioittaa hiuksiasi ajan mittaan. Papiljotit eivät ole vain mummoja varten. Vaahtomuoviset rullat ovat kuumaa rautaa hellävaraisemmat. Rullaa hiuset siis yöksi paplareihin, ja aamulla sinua odottavat pitkäkestoiset kiharat.

3. Pidä sormet kurissa

Suihkauta valmiiseen kiharakampaukseen lakkaa. Älä haro hiuksiasi jatkuvasti, sillä se veltostuttaa kampauksen nopeasti.

Lähde: Good Housekeeping

Lue myös: Kasvata otsatukka pois ilman ärsyttävää välivaihetta - lue vinkit

Kilpailut

Uusimmat