Kuva: Fotolia

Asiantuntijan vinkeillä onnistut: 3 tapaa saada vaikeinkin finni peitettyä

06.06.2017 18:15 - Senja Rapila

Monet naiset kamppailevat ärsyttävien finnien kanssa aamuisin, kun meikkivoide ei tunnu tepsivän siihen.

Finnien peittäminen voi olla välillä yhtä taistelua, joten vinkit siihen eivät ole koskaan turhia. Meikkiasiantuntija Jennifer Trotter on nyt kertonut She Finds -sivustolle kolme erilaista vinkkiä siihen, kuinka helottavat finnit saa piiloon kaikista kätevimmin.

1. Älä koske finniin

Ensimmäinen ja tärkein osa on se, että finniä ei ärsytetä entistä enempää. Vaikka se olisikin kuinka vaikeaa, älä näplää finniä.

Pieni finni, mitä ei ole puristeltu ja näperretty, on valmiiksi huomaamattomampi kuin ärtynyt finni. Niimpä se on paljon helpompi peittää meikin avulla. Jos olet kuitenkin puristellut finniä, on vastassasi rupinen iho, jota voi olla vaikea peittää meikin avulla.

2. Sävytä oikein

Finnin punoitus on se piirre, mikä vetää finnissä katseen puoleensa, joten yritä saada finnin punoitus pois.

Laita iholle pohjustusvoidetta, joka on mielellään vihreänsävyistä, jos kasvosi punottavat laajalti. Jos kuitenkin pelkästään yksi finnikohta punottaa, levitä finniin vihreää peitevoidetta. Vihreä sävy neutralisoi helakanpunaisen finnin värin. Neutralisoi vihreä lisäämällä päälle peitevoidetta.

3. Rullaa

Oletko joskus yrittänyt peittää finniä kasvoistasi käyttäen normaalia meikkaustekniikkaasi, töpötellen meikkivoidetta iholle? Olet siis huomannut sen, että meikkivoiteen normaali tupsuttelu ei auta finnin peittämiseen. 

Helpoin taktiikka peittää finni on se, että vetää meikkisientä iholla. Käytä hieman kosteaa meikkisientä, lisää siihen meikkivoidetta ja paina se finnikohtaan. Sen jälkeen vedä meikkisieni ihoa pitkin punoittavan kohdan yli, samalla tavalla kuin käyttäisit maalitelaa. Kiinnitä meikkivoide hellästi puuterilla.

Miten finnistä eroon lopullisesti?

Jotta pääset finnistä lopullisesti eroon, pahimmankin finnin taltuttamiseen tepsii onneksi bentsoyyliperoksidi, jota saa ostettua apteekista erilaisten hoitotuotteiden muodossa.

Lähde: She Finds

Lue myös: Naiset hurahtivat kahteen uuteen meikkitrendiin - sopivatko tyyliisi?

Lue myös: Tarttuiko huulipuna hampaisiin? Katso miten estät ongelman

Lue myös: Haluatko hoikemman näköiset kasvot? Kokeile tehokasta keinoa

Kilpailut

Uusimmat