Kuva: Fotolia

Kuinka meikkivoiteen saa pysymään iholla koko päivän? 4 asiantuntijan vinkkiä

14.07.2017 16:15 - Senja Rapila

Helpoilla nikseillä saat meikkivoiteen pysymään kasvoillasi koko päivän.

Voit lukea meikkiasiantuntija Fred Letailleurin Good Housekeeping -sivustolle kertomat vinkit meikkivoiteen pysyvyyden varmistamiseksi alapuolelta.

1. Valmistele ihosi

Primer-voiteita ei ole keksitty turhaan. Ne tekevät juurikin sen, mitä niiden nimi kertoo: valmistelevat ihon meikkivoidetta varten. Primer tasoittaa ihoa ja tekee iholle kerroksen, joka auttaa meikkivoidetta pysymään kasvoilla entistä pidempään.

2. Lisää meikkivoide

Jotta saat meikkivoiteen kestämään ihollasi, lisää se kasvoillesi meikkivoiteen levittämiseen tarkoitetulla siveltimellä. Sivellin auttaa painamaan meikkivoiteen syvemmälle ihohuokosiin, joka tekee kasvoista tasaisemman näköiset.

3. Kiinnitä puuterilla

Jos kuvittelet, että puuteri jättäisi kasvosi todella paksun ja luonnottoman kerroksen alle, älä huolehdi sellaisesta. Nykyaikaiset puuterit ovat huomattavasti huomaamattomampia ja niillä meikkivoiteen voi kiinnittää kasvoille helposti. Keskity puuteroinnissa T-alueeseen kasvoissasi (otsa, nenän alue), niin saat annettua kasvomeikillesi pienen kohotuksen.

4. Kiinnitä suihkeella

Jos haluat kasteisen lopputuloksen, Good Housekeeping -sivusto vinkkaa, että kasvoille kannattaa suihkauttaa hienoa vesisumua sumutepullosta meikkivoiteen levittämisen jälkeen. Tämä asettaa meikkivoiteen paremmin iholle ja lisää kestävyyttä.

Nykyään myydään myös makeup setting spray -nimellä kulkevia suihkutettavia aineita, jotka suihkautetaan kasvoille ja ne auttavat pitämään meikin tuoreena koko päivän.

Lähde: Good Housekeeping

Lue myös: Löydä oikeansävyinen meikkivoide helposti - yksi niksi on ylitse muiden

Lue myös: Ammattimeikkaaja opastaa: Näin valitset täydellisen meikkivoiteen juuri sinun ihollesi

Lue myös: 2 sekunnin niksi helpottaa meikkivoiteen ostamista - vaatii vain vilkaisun ranteeseen

Lue myös: Nainen levitti kasvoilleen 100 kerrosta meikkivoidetta - katso pelottava lopputulos

Kilpailut

Uusimmat