Kuva: Shutterstock

Yhteen liimatut pakarat, alapää mustelmilla... - 5 kauhukertomusta epäonnistuneesta karvanpoistosta

26.07.2018 21:15 - Emmi Moilanen

Karvojen poistaminen ei aina ole täysin kivuton toimenpide. Joskus sattuu vielä odotettua enemmän.

Ihokarvojen poistaminen vahan tai sokeroinnin avulla on yleensä melko nopea toimenpide, joka takaa silkkisen lopputuloksen. Kaikki ei kuitenkaan aina suju kuten on suunniteltu, vaan ihokarvoja poistaessa voi mennä myös pahasti pieleen. Insider uutisoi pahimmista kauhukokemuksista, joita ihmiset ovat kohdanneet vahauttaessaan ihokarvojaan. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Alapää mustelmilla

“Läheinen ystäväni meni vahauttamaan bikinirajan. Kosmetologi oli vasta aloittanut työssä ja antoi vahan viiletä ennen kuin yritti vetää liuskoja irti. Lopulta hänen täytyi leikata vaha irti ystäväni karvoista ja kaveri paralle jäi suuret violetit mustelmat kriittisille paikoille viikkojen ajaksi. Tarpeetonta sanoakaan, hän teki valituksen asiasta eikä koskaan, koskaan mennyt takaisin.”

Yhteen liimatut pakarat

”Paras ystäväni meni ottamaan brasilialaisen vahauksen paikassa, josta olimme kuulleet hyvää. Koko hommassa meni lopulta tunti, sillä työntekijä onnistui liimaamaan ystäväni pakarat yhteen vahalla. Tarvittiin kolme työntekijää selvittämään asia. Aina kun minä olen käynyt paikassa, olen saanut nopean ja kivuttoman vahauksen, joten en tiedä mitä tapahtui.”

Ihoa lähti mukana

“Vahaaja veti ihokarvojen mukana myös hieman ihoa alapäästäni ja vuodin verta runsaasti suojapaperille. Hän ei sanonut sanaakaan asiasta ja käyttäytyi kuin mitään ei olisi tapahtunut. Aviomieheni siisti ja puhdisti aluetta muutamien päivien ajan. Tapahtuneen jälkeen en käynyt enää kyseisessä paikassa.”

Eroa sureva työntekijä

“Olin menossa vahaukseen ensimmäistä kertaa uuteen paikkaan. Jutustelimme työntekijän kanssa, kun makoilin jo pöydällä. Hän kumartui poispäin minusta ottamaan työvälineitään ja alkoi niiskuttaa, jolloin ajattelin hänen varmaan itkevän. Mietin, että edellisestä vahauksestani oli tosiaan jo kulunut hetki, mutta ei näky niin kammottava voinut olla. Kysyin häneltä, onko kaikki kunnossa. Nainen kääntyi itkien ja selitti, että edellinen asiakas oli ollut hänen ex-poikaystävänsä nykyinen tyttöystävä!”

Punaiset rinkulat kulmakarvojen ympärillä

”Minulla on aina ollut akneen taipuvainen iho ja olin jälleen rasvannut hipiääni hoitavalla voiteella. Voide teki ihostani todella herkän mutta kulmakarvani olivat jo villiintyneet ja tuuheat, joten halusin mennä siistimään niitä. Tyhmin idea ikinä. Vaikka kosmetologi levitti rauhoittavaa geeliä, vaha silti poltti ihon kulmakarvojeni ympäriltä. Minulla oli paksut punaiset rinkulat rikkinäistä ihoa ainakin viikon ajan.”

Lue myös: Vältä haavat ja sisäänpäin kasvaneet karvat helposti – yleiset sheivausmokat koottiin yhteen

Lue myös: Miehet paljastivat - omituisimmat tavat, joilla heidät jätettin

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat