Leopardikuosi jyrää! Vältä muotimoka, jolla saat sen näyttämään halvalta

01.08.2018 21:15 - Henna Koste

Kiinnittämällä huomiota muun muassa kuvion kokoon ja sävyihin, voit tehdä upeita löytöjä myös ketjuliikkeistä.

Muotiväki on hurahtanut leopardikuosiin - jälleen. Tästä saamme kiittää muun muassa Réalisation-merkin leokuosista hametta, joka on nähty monien muotivaikuttajien yllä kesän mittaan. Myös Victoria Beckhamin mallistossa on toistunut tiuhaan kyseinen trendikuosi ja tyyliniekat ovat avanneet lompakkonsa. 

On fakta, että osa leopardikuoseista näyttää eleganteilta ja arvokkailta, osa taas halvoilta. Hintalapuillakin toki on eroa, kun puhutaan luksusmallistoista ja ketjuliikkeiden valikoimasta. Who What Wear listasi tärkeitä seikkoja, jotka kannataa muistaa, kun etsit täydellistä leopardivaatetta. 

Materiaali

Kiinnitä huomiota materiaaliin. Silkki ja puuvilla toimivat loistavasti mattaisen pintansa ansiosta, eivätkä saa kuosia näyttämään halvalta. Valitse kauniisti laskeutuva malli.

Yksinkertainen printti

Tällä hetkellä arvokkaammalta näyttää leopardipainatus, joka ei ole yksityiskohtainen ja aidon näköinen.Tämä tyyli on jäänyt jo hieman taka-alalle. Sen sijaan yksinkertainen ja sarjakuvamainen printti on nyt muotiväen suosiossa. Keskikokoiset leoparditäplät näyttävät myös pikkuruisia tai jättimäisiä modernimmalta.

Neutraalit sävyt

Oranssit ja kellertävät versiot hittikuosista ovat myös jääneet toistaiseksi historiaan. Jos haluat osoittaa trenditietämyksesi, valitse neutraali sävy. 

Lähde: Who What Wear

Lue myös: Helppo kikka tekee juhlamekostasi hetkessä kiinnostavamman - katso mallia Mad Men -kaunottarelta

Lue myös: Saavatko alusvaatteet näkyä arkityylissä? Tähtien mielestä kyllä, katso

Kilpailut

Uusimmat