Kuva: Shutterstock

Loihdi "meikitön meikki" helppojen vinkkien avulla - luonnollinen ja kuulas lopputulos hetkessä

31.08.2018 22:15 - Emmi Moilanen

Luonnollinen meikki aloitetaan panostamalla hyvään pohjustustuotteeseen.

Kaunis ja luonnollinen meikki saa parhaimmillaan kantajansa olon tuntumaan itsevarmalta. Vaikka meikkaaminen voi olla myös hauska harrastus, aina kasvoille ei tee mieli loihtia voimakasta ja näyttävää lopputulosta.

Insider kysyi meikkiartisteilta, mitkä ovat parhaimmat niksit "meikittömän meikin," eli luonnollisen lopputuloksen loihtimiseen. Pääset lukemaan ohjeet alta.

Panosta hyvään pohjustusvoiteeseen

Primerilla, eli pohjustusvoiteella, loihdit ihollesi tasaisen pohjan muuta meikkiä varten. Tämä vaihe on erityisen tärkeää muistaa silloin, jos kärsit iho-ongelmista.

- Jos sinulla on kuiva, öljyinen tai sekaiho ja tavoittelet luonnollista lookia, aloita meikin tekeminen primerilla, ohjeistaa meikkiartisti Audrey Christine.

Käytä öljypohjaista meikkivoidetta

- Runsaspigmenttinen ja öljypohjainen meikkivoide luo illuusioin ”kuin toisesta ihosta,” aivan kuin sinulla ei olisi meikkiä lainkaan, kertoo meikkaaja Kasey Adam Spickard.

Käytä puuterituotteita voidemaisten korostussävyjen sijaan

Audrey Christnen mukaan luonnollista lopputulosta tavoittelevan olisi hyvä suosia puuterimaisia tuotteita voidemaisten contour-sävyjen sijaan. Hänen mukaansa voidemaiset tuotteet tekevät meikistä voimakkaan näköisen, kun taas puuterit jättävät kevyemmän ja huomaamattoman lookin.

Levitä poskipuna meikkivoiteen alle

- Ennen meikkivoidetta levitetty poskipuna antaa kasvoille sievän, luonnollisen punertavan lopputuloksen, meikkitaiteilija Dana Arcidy kertoo.

Hän lisää myös, että poskipunaa tulee levittää meikkivoiteen alle hieman runsaammin kuin normaalisti.

Muista häivytyksen tärkeys

Tuotteiden huolellinen häivyttäminen on luonnollisen meikin yksi tärkeimmistä kulmakivistä. Audrey Christinen mukaan häivytät meikkivoiteen jättämiä rajoja tehokkaammin kostean meikkisienen avulla.

Ota viimeistelysuihke käyttöön

Spickard suosittelee setting sprayn, eli viimeistelysuihkeen käyttöä, joka saa meikin pysymään kasvoillasi pitkään kauniina.

Harjaa ripset puhtaalla ripsiharjalla

- Luonnollisen lopputuloksen saat, kun harjaat ripsivärin levittämisen jälkeen ripset puhtaalla ripsiharjalla, Natalie Dekermendijan muistuttaa vanhasta mutta kätevästä niksistä.

Hyödynnä beigen sävyistä eyelineria

Loihtiaksesi kasvoille virkeän ja levänneen ilmeen, Arcidy suosittelee lisäämään sipauksen beigeä eyelineria silmän sisäluomilla.

Lue myös: Nainen kokeili nettihitiksi noussutta meikkiniksiä - julkaisi kuvan karmeasta tuloksesta

Lue myös: Tee kuivan ihon meikkipohjasta nopeasti virheetön - katso miten onnistut

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat