Kuva: AOP

6 trendikengät, jotka löytyvät tänä keväänä tyyliniekkojen jaloista

03.01.2019 23:15 - Henna Koste

Jykevää ja naisellista - löydä oma suosikkisi.

Vaikka monissa paikoissa on vielä pääkallokeli, on uskottava, että kevät tekee jälleen tuloaan. Pian on aika suunnata jo ajatukset kevätvaatteisiin ja asusteisiin. Nilkkurit ovat loistavat kengät välikauteen, mutta miltä näyttävät kauden ajankohtaisimmat mallit?

Listasimme kuusi asiaa, jotka tekevät jalkineistä tänä keväänä supertrendikkäät. 

Vetoketjut

Pieninkin yksityiskohta voi tehdä eron klassisen ja huipputrendikkään kengätn välillä. Nyt huomiota kiinnitetään vetoketjuihin, jotka tuovat twistiä nilkkureihin. 

Cowboy-bootsit

Cowboy-bootsit tulivat takaisin viime vuonna, eikä trendi ole hiipumassa. Nyt kirjailtujen ja korkeiden varsien sijaan nähdään matalampia varsia ja hieman yksinkertaisempia malleja. 

Kaarevat korot

Kurvikas ranskalainen korko ei ole uusi juttu, mutta se ei ole aikoihin näyttänyt yhtä ajankohtaiselta. Nämä korot saavat poposi näyttämään arvokkaammilta. 

Vaaleaa

Valkoiset nilkkurit nousivat pari vuotta sitten jälleen suureen suosioon. Nyt puhtaan valkoisen rinnalla nähdään beigeen taittavia värejä. 

Vaihtoehtona vege

Vegaanimuodin nostaessa päätään, moni haluaa vetää jalkaansa jotain muuta kuin nahkaa. Muun muassa satiini on yksi ajankohtaisimmista materiaaleista vuonna 2019.

Kauden muotipopot saavat inspiraatiota vaelluskengistä. Luksusmerkeiltä, kuten Gannilta ja Miu Miulta, löytyy omat vaihtoehtonsa. Tästä ei muoti mukavammaksi muutu!

Lähde: Who What Wear

Lue myös: Pukeuduin viikon markettivaatteisiin - enkä ole koskaan saanut yhtä paljon kehuja, katso kuvat

Kilpailut

Uusimmat