Kuva: AOP

Kauden kuumin trendiväri loisti Grammy-gaalan punaisella matolla – katso kuvat upeista asuista

11.02.2019 10:45 - Emmi Moilanen

Vaaleanpunaisen värin lisäksi asuissa nähtiin yllättäviä leikkauksia ja yksityiskohtia

Uutisoimme aiemmin usean julkkisnaisen hullaantuneen räväkästä pinkistä, jonka sävyä he ovat suosineet juhlapukeutumisessaan. Pääset lukemaan artikkelin tästä.

Trendi näyttäisi jatkuvan, mutta nyt hieman hempeämmässä sävyssä. E!News-sivusto kirjoittaa, että useat julkisuudesta tutut henkilöt saapuivat Grammy-gaalan punaiselle matolle juuri vaaleanpunaiseen pukeutuneena.

Pääset katsomaan gaalan pukuloistoa alta.

Kylie Jenner

Kylie Jenner (Kuva: AOP) (kuva: AOP)

Seurapiirikaunotar ja tosi-tv-tähti Kylie Jenner, 21, asteli punaiselle matolle näyttävässä haalariasussa, jonka muhkean yläosan hihat jatkuivat hansikkaiksi saakka. Tyylinsä nuori nainen viimeisteli valkoisilla korkokengillä ja hopean hohtoisella vyöllä, jonka hän oli sitonut vyötärölleen.

Katy Perry

(kuva: AOP)

Myös laulaja Katy Perry, 34, luotti vaaleanpunaiseen väriin ja muhkeaan kankaaseen. Toisin kuin Jennerillä, laulajan asun juju on kermakakkumaisessa helmassa, joka kapenee alaspäin jatkuessaan.

Cardi B

(kuva: AOP)

Näyttävyyttä ja runsaita muotoja ei puuttunut myöskään rap-artisti Cardi B:n, 26, asusta. Nainen saapui punaiselle matolle mekossa, jonka tiukka merenneitohelma laajenee vyötäröltä näyttäväksi viuhkaksi. Kuten Jenner, myös Cardi B luotti juhlatyylissään hansikkaisiin, jotka näyttävät jatkuvan lähes olkapäille saakka.

Post Malone

(kuva: AOP)

Rap-artisti Post Malone, 23, luotti juhlapukeutumisessaan vaaleanpunaiseen, jopa vaalean persikan sävyihin taittavaan pukuun. Mies viimeisteli lookinsa kimaltelevilla yksityiskohdilla, joita löytyy niin takista kuin housuistakin. Myös Post Malonen kengät ovat täydellisesti samaa sävyä muun asun kanssa.

Lue myös: 90-luvulta tutut trendit, jotka ovat tänäkin vuonna in - aiotko hankkia kaappiisi?

Lue myös: Mikä vyötärö! Kylie Jennerin asu hämmentää somessa

Lue myös: Uusi hiusväritrendi yhdistää ruskean ja violetin sävyjä - kokeilisitko itse "suklaaviolettia"?

Lähde: E!News

Kilpailut

Uusimmat