Kuva: AOP

Leonie Hannen tyyliä seuraavat miljoonat - neljä helppoa muotikikkaa, jotka voimme oppia häneltä

21.11.2020 12:15 - Henna Koste

Leonie Hanne on Instagramin seuratuimpia muotivaikuttajia.

Saksalainen Leonie Hanne, 32, on tullut tutuksi Ohh Couture -blogistaan. Nyt naista seuraa Instagramissa 2,8 miljoonaa muodista kiinnostunutta silmäparia. Hanne on tehnyt paljon yhteistöitä luksusmuotitalojen, kuten Louis Vuittonin, Diorin, Fendin ja Givenchyn kanssa. 

Hanne miettii asujensa yksityiskohdat tarkkaan, mutta inspiroi samalla pukeutumaan rohkeammin. Poimimme neljä tyylitärppiä, jotka voimme oppia Hannelta.

Vaaleanpunainen toimii aina

Jos et keksi päälle pantavaa, luota vaaleanpunaiseen - se toimii aina ja piristää tyylin tehokkaasti. Keväällä Milanon muotiviikoilla Hanne bongattiin hempeässä asukokonaisuudessaan.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Vastakohtia

Naiselliset vaatekappaleet saavat kiinnostavaa särmää rouheista asusteista, kuten maihareista ja paksusta mustasta vyöstä. 

(kuva: AOP)

Harmoniset värit

Rakenna asu parin eri sävyn ympärille. Kiinnostavan jujun antavat erilaiset materiaalit ja leikkaukset. Hanne luottaa syksyn megatrendiin, hapsuihin. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Housupuvun uusi ilme

Yksi tämän vuoden isoimmista trendeistä on ovat olleet erilaiset housupuvut. Nyt bleiserin alle ei suinkaan tarvitse pukea kauluspaitaa, vaan tällä hetkellä pikkuruiset rintaliivitopit näyttävät ajankohtaisilta. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Syksyn hittiasuste on tuttu menneiltä vuosilta - katso Sara Siepin ja muiden tyyligurujen lookit

Kilpailut

Uusimmat