Kuva: AOP

Rakastatko mustia vaatteita? Irina Shaykin neljä ihanaa ideaa piristävät hetkessä asusi

16.04.2021 16:15 - Henna Koste

Malli Irina Shayk luottaa usein mustaan.

Malli Irina Shayk, 35, on näyttävä pukeutuja, joka ei pelkää käyttää kirkkaimpiakaan värejä. Usein tähti pukeutuu kuitenkin tyylilleen uskollisesti mustaan. Tällä viikolla malli kuvattiin New Yorkissa mustassa asukokonaisuudessa, jota ei voi kuvailla kuitenkaan millään tavoin tylsäksi.

Seepra-kuvioiset saappaat toivat hetkessä särmää kokomustaan tyyliin. Shaykin asuun kuuluivat myös trendikäs bleiseri ja nollarimuotia henkivä laukku. Pillihousujen lahkeet sujahtivat seepra-bootsien varsiin, jolloin näyttävät kengät saivat olla pääroolissa. Uskomme, että Shayk rokkaa kengissä jatkossakin. 

Shaykin tavaramerkki ovatkin kokomustat asut, joihin hän tuo kiinnostavasti hauskan twistin. Jos kaipaat piristystä tummanpuhuvaan tyyliisi, katso Shaykin muotitärpit alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Shayk rakastaa Burberryn klassista ruutukuosia. Beigepohjainen ruutukuosi toimiikin loistavasti pieninä paloina, kuten minihameessa tai takin vuorikankaassa. 

Chanelin beiget saappaat sopivat asuun täydellisesti. (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Viime vuonna Shayk otti haltuun eläinkuosien vähemmän suositun vaihtoehdon. Lehmän laikut näyttivätkin yhtäkkiä hyvältä, kun malli yhdisti ne mustan puffer-takin ja sävy sävyyn valittujen lenkkareiden kanssa. Vaikka ei heti uskoisi, myös villit lehmähousut olivat Burberryn mallistosta. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Rintaliivit korvaavat nyt paidan - Emily Ratajkowskin arkityyli toimii yllättävän hyvin

Lue myös: Miltä näyttää tämän vuoden trendikkäin laukku? Uusia hittilaukkuja yhdistää yksi asia

Kilpailut

Uusimmat