Kuva: REVOEL

Erika Vikmanilta yhteistyömallisto suomalaismerkin kanssa - katso, miltä se näyttää

10.05.2021 08:15 - Henna Koste

Erika Vikmanin ja REVOELin yhteistyömalliston vaatteet on valmistettu Helsingin Lauttasaaressa kierrätysmateriaaleja hyödyntäen.

Laulaja Erika Vikman kuuluu Suomen seuratuimpiin artisteihin ja myös tyyli-ikoneihin. Muotia rakastava Erika Vikman debytoi nyt myös muotisuunnittelijana, sillä 14. toukokuuta julkaistaan Vikmanin ja suomalaisen REVOELin yhteistyövaatemallisto. 

Tiedotteessa malliston kuvaillaan kiteyttävän, mitä naisenergia, häpeilemättömyys ja ylpeys ovat vuonna 2021. Vikmanin vahva tyyli näkyy malliston jokaisessa vaatekappeleessa, se on helppo huomata. 

REVOEL on Elisa Karvosen ja Anna Jokisen keväällä 2020 lanseeraama naistenvaatebrändi, jolla on missio. Idea omasta yrityksestä syntyi, kun ystävykset pohtivat, miksi eettisiä, tyylikkäitä ja istuvia vaatteita ei löydy heidän makuunsa. Silloin he päättivät itse kääriä hihat ja luoda Suomessa muotia, joka näyttää hyvältä muttei kuormita luontoa.

Tuoreeseen mallistoon kuuluu uimapuku, pyöräilyshortsit, hame ja toppi kahdessa eri värissä. Tuotteet on valmistettu käsityönä Lauttasaaressa. Tuotteissa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja, jotka on valmistettu merestä kerätystä muotiroskasta. 

- Haluan tehdä Revoelin kanssa yhteistyötä, koska heidän tyylissä yhdistyy kotimaisuus, eettisyys ja mielikuvituksellisuus. Elisa ja Anna käyttävät rohkeasti värejä ja laadukkaita materiaaleja, ja kun puen heidän tuotteitaan, tunnen oloni sporttiseksi, villiksi ja seksikkääksi - sellaiseksi joka ei ota itseään liian vakavasti. Tunnen olevani minä, Vikman kommentoi yhteistyötä.

Yrityksen ja Vikmanin arvomaailmat tuntuvat olevan linjassa. Se käy ilmi myös Vikmanin Voice.fi:lle viime vuonna antamasta haastattelusta.

- Tykkään ostaa vaatteet käytettynä tai tuunaan niitä, tai sitten pyrin teettämään suomalaisilla suunnittelijoilla. Nyt täytyy laittaa stoppi Kiinarallille, Vikman totesi tuolloin. 

(kuva: REVOEL)

(kuva: REVOEL)

(kuva: REVOEL)

(kuva: REVOEL)

(kuva: REVOEL)

(kuva: REVOEL)

Lue myös: Erika Vikman ja Kendall Jenner rakastuivat samaan tyyliin - katso ja vertaa näyttäviä asuja

Lue myös: 7 suomalaista muotibrändiä, joista haluat kuulla - lappeenrantalaismerkki noteerattu Voguessakin

Kilpailut

Uusimmat