Kuva: AOP

Lady Gagan asuvalinta toimii aina - tosin Meghan Marklen pukeutuessa samaan lookiin media kohahti

03.08.2021 14:15 - Henna Koste

Tähän tyyliin luottavat niin supertähdet kuin kuninkaallisetkin.

Laulajatähti Lady Gaga, 35, tiedetään paitsi loistavana laulajana myös näyttävänä pukeutujana. Tähden tavaramerkkinä ovatkin olleet jo vuosia superkorkeat korot, joissa hän saa lisäpituutta jopa yli 20 senttiä.

Tällä viikolla tähti kuvattiin New Yorkissa hänen tyylinsä huomioon ottaen yllättävän klassisessa asussa. Paparazzit ikuistivat Gagan valkoisessa liituraitapuvussa. Trendikkäästi levenevien housujen lahkeet viilsivät maata. Istuva housupuku toimiikin aina - paitsi, jos kysytään kuningatar Elisabetiltä

Kun prinssi Harryn puoliso Meghan Markle pukeutui hyväntekeväisyystapahtumaan tyylikkääseen housupukuun, media kohahti. Meghanin kerrottiin rikkoneen jälleen brittihovin tiukkaa etikettiä. Klassiseen tyyliin luottava Meghan ravistelikin asuillaan lempeästi mutta usein kuninkaallisten pukeutumissääntöjä. Kuningatar Elisabet II on nimittäin toivonut, että brittihovissa naiset edustaisivat mekoissa ja hameissa. Meghan on edustanut kuitenkin useita kertoja housuissa. 

Voimme kuitenkin todeta, että housupuku näyttää hyvältä niin Lady Gagan kuin Meghaninkin yllä. Sen voimaan voimme luottaa aina. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Jennifer Lopez pukeutui kauden muodikkaimpaan mekkoon, mutta asussa on paljon kiinnostavampikin yksityiskohta

Lue myös: Onko Katie Holmesin yllä nähty aukkohame seuraava hittivaate? Epäilemme, että kyllä

Kilpailut

Uusimmat