Kuva: AOP

Sarah Jessica Parker rikkoi kriittisintä tyylisääntöä ja teki sen harvinaisen näyttävästi

03.10.2021 14:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Näyttelijä ja kenkäkauppias Sarah Jessica Parkerin kalenteri on täyttynyt viime aikoina And Just Like That -sarjan kuvauksista.

Sukat sandaaleissa nostattavat tunteita luultavasti enemmän kuin mikään muu asuyhdistelmä. Tyyliguruna siviilissä sekä tv-sarjoissa tutuksi tullut näyttelijä Sarah Jessica Parker osoitti, ettei piittaa pölyttyneistä tyylisäännöistä. Tähti kuvattiin kirkkaanvioleteissa verkkosukkahousuissa, jotka hän oli yhdistänyt mutkattomasti sandaaleihin.

Parker kuvattiin tyylissään, kun hän oli menossa And Just Like That -sarjan kuvauksiin. Rakastetun Sinkkuelämää-sarjan jatko-osaa on kuvattu edeltäjänsä tapaan keskellä New Yorkia. Nähtäväksi jää nähdäänkö Parkerin Carrie-hahmo rokkaamassa verkkosukkahousuja ja sandaaleja, mutta muilla tavoin näyttäviä asuja tulevassa sarjassa on luvassa. Carrie ja muut hahmot esittelevät tyylilleen uskollisesti ajankohtaista muotia myös 2020-luvulla. 

Vaikka Parkerin esittämä Carrie ei ole tullut tutuksi vastuullisen kuluttamisen johtavana asiantuntijana, on Sinkkuelämää-sarjassa yhdistelty myös samoja asusteita eri kokonaisuuksiin. Samanlainen niittivyö on nähty Carrien yllä hyvin erilaisissa asuissa - ja saman vyön voi bongata myös tulevasta sarjasta. Lue lisää täältä

Lähde: InStyle

Lue myös: Viisi syksyn megatrendiä - 90-luvun minimalismia ja näyttäviä kenkiä

Kilpailut

Uusimmat