Kuva: AOP

Aika vuodesta, kun saa kääriytyä mukavimpaan collegeen - Lady Gaga näyttää, miten teet sen tyylillä

25.11.2021 11:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

College voi lunastaa paikkansa myös huoliteltuna ja siistinä vaatteena.

Elämme sitä aikaa vuodesta, kun mukavat college-paidat ja pehmoiset neuleet alkavat taas houkutella. Collegen ei kuitenkaan tarvitse näyttää miltään verryttelyasulta, vaan se on kaikessa mukavuudessaan mahdollista pukea myös tyylikkäästi.

Lady Gaga, 35, esitteli uutuuselokuvansa House Of Guccin kyselytilaisuudessa rennon, mutta tyylikkään asun, jossa pääosassa on suuri, kirkkaanpunainen college. Vaikka college on klassikkovaate voi sitäkin varioida ja siten löytää särmää rentoon vaatekappaleeseen. Esimerkiksi Gagan paidassa on hauskana yksityiskohtana näyttävät puhvihihat.

Collegen tehoväri pääsee kaikkeen kukoistukseensa, kun asun muu värimaailma on yhtenäisesti pelkkää mustaa. Simppeli värimaailma antaa asulle myös harkitun vaikutelman. Gaga yhdistää collegeen näyttävät kiiltonahkasaappaat, jolloin kenellekään ei jää epäselväksi, ollaanko asussa menossa kuntosalille vai jonnekin ihan muualle. College-tyylin voi viimeistellä Gagan tavoin vielä samaan sävyyn sointuvalla huulipunalla, jolloin lopputuloksesta saa helposti huolitellun.

(kuva: AOP)

Lue myös: Lady Gaga oksenteli ahdistuksesta kehuttua uutuusroolia tehdessään - taustalla oman elämän trauma

Lue myös: Rentoutta toimistolookkiin - Bella Hadid näyttää, miten se hoituu

Lähde: Daily Mail

Uusimmat