Kuva: AOP

Syötävän ihanat väriyhdistelmät, joilla viet asusi uudelle tasolle - mikä komboista on suosikkisi?

02.01.2022 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Värien kanssa ei kannata turhaan arastella. Näyttävätkin värit kun sointuvat usein upeasti yhteen.

Monille kirkkaiden värien käyttäminen vaatteissa saattaa olla kaikkea muuta kuin tuttua. Tummat sävyt, kuten musta, harmaa ja sininen ovat monille tuttuja ja turvallisia ja niitä piristetään pienillä määrillä kirkkaampia värejä, kuten punaista tai valkoista.

Todellisuudessa värien käyttämistä ei kuitenkaan kannata pelätä. Kirkkaitakin värejä voi yhdistellä surutta keskenään. 

Muun muassa violetti ja valkoinen tai oranssi ja vihreä ovat sellaisia väriyhdistelmiä, joita kannattaa kokeilla. Niiden avulla asu kuin asu nousee uudelle tasolle. Ja jos värikkäiden vaatteiden hankkiminen ei tunnu omalta jutulta, kannattaa panostaa edes värikkäisiin asusteisiin. Niilläkin kun saa ihmeitä aikaan.

Muutaman esimerkin näyttävästä värien käytöstä pääset katsomaan alta. 

Punainen ja ruskea ovat yllättävän näyttävä yhdistelmä. Esimerkiksi punainen yläosa yhdistettynä ruskeaan alaosaan toimii täydellisesti.

Sininen ja keltainen toimivat hyvin yhdessä. Yhdistä siis siniseen asuun keltaista esimerkiksi asusteiden muodossa.

Sininen yhdistettynä ruskeaan on ajaton klassikkokombo. Sujauta päälle esimerkiksi farkut ja sininen neule sekä nappaa olkapäälle ruskea nahkalaukku. Toimii.

Vaikka toisin voisi kuvitella, myös lila ja vihreä toimivat hyvin yhdessä. Esimerkiksi vihreällä huivilla tuot lilaan asuun särmää. 

Pinkki ja sähäkkä sininen ovat rohkea yhdistelmä. Tämä kombo on täydellinen esimerkiksi juhlavaatteissa, sillä tässä yhdistelmässä et todellakaan jää seinäruusuksi. 

Oranssi ja harmaa luovat täydellisen kombon, joka näyttää uskomattoman hyvältä esimerkiksi työasussa. Harmaat suorat housut yhdistettynä oranssiin paitaan, täydellistä.

Musta on monelle tuttu turvaväri ja se toimiikin asussa kuin asussa. Parasta on, että mustaa kokonaisuutta voi piristää värikkäillä yksityiskohdilla. Esimerkiksi vihreä ja musta toimivat saumattomasti yhdessä.

Raikas ja hempeä kokonaisuus syntyy valkoisen ja violetin yhdistelmästä. Tämä värikombo on täydellinen etenkin lämpimiin kesäpäiviin.

Oranssi ja vihreä toimivat yllättävän hyvin yhdessä. Raikas, näyttävä ja tyylikäs väriyhdistelmä. Vai mitä?

Lue myös: Vuoden 2022 mekkomuoti on rentoa ja näyttävää - viisi suurinta trendiä

Lue myös: Ensi vuoden trendikkäin väri on selvillä - esimerkkiasut, jotka todistavat sen olevan täydellinen

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat