Kuva: AOP

Oscar-gaalan rohkein miespukeutuja? Dyyni-tähti häikäisi naisten malliston puvussa

28.03.2022 16:45 - Iiro Myllymäki

Timothée Chalamet jätti paidan pukematta puvuntakkinsa alle.

Muun muassa viimevuotisista Dyyni- ja Don’t Look Up -elokuvista tunnettu näyttelijä Timothée Chalamet, 26, osoitti tämänvuotisessa Oscar-gaalassa, että myös mies voi räväyttää gaalapukeutumisessaan. Chalamet nähtiin huomiota herättävässä tyylissä, joka paljasti runsaasti ihoa.

(kuva: AOP)

Yhdysvaltalaisnäyttelijä oli valinnut ylleen Louis Vuittonin kesän 2022 naisten kokoelmasta kimaltelevasti kirjaillun pitsitakin ja korkeavyötäröiset housut. Takin alle Chalamet ei ollut pukenut lainkaan paitaa. Tyylin täydensivät kaulakorut ja mustat saappaat.

(kuva: AOP)

Chalamet on osoittanut aiemminkin olevansa yksi Hollywoodin ennakkoluulottomimmista miespukeutujista. CNN kirjoittaa, että Chalamet on noussut viimeisimmissä gaalatilaisuuksissa parhaiten pukeutuneiden listoille kirkkaiden värien ja katumuodin hyödyntämisellä.

Mies on nähty aiemminkin näyttävissä puvuissa Oscar-gaalassa. Vuonna 2018 mies luotti kokovalkoiseen Berlutin pukuun, ja vuonna 2020 hänen vetoketjullinen Pradan puku keräsi vertailuja erinäisiin työläisten asuihin.  

Timothée Chalamet vuoden 2018 Oscar-gaalassa (kuva: AOP)

Chalamet vuoden 2020 Oscar-gaalassa (kuva: All Over Press)

Lue myös: Kristen Stewart saapui Oscar-gaalaan minishortseissa - katso kuvia illan pukuloistosta

Lue myös: Paljastus Don't Look Up -elokuvan puvustajalta - erään hahmon esikuvana toimi Netflix-tähti

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat