Kuva: AOP/©Netflix/Courtesy Everett Collection

Paljastus Don't Look Up -elokuvan puvustajalta - erään hahmon esikuvana toimi Netflix-tähti

30.12.2021 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Don't look up on noussut suureen suosioon ympäri maailman.

Jouluaattona julkaistu katastrofielokuva Don't look up nousi hetkessä suursuosioon. Elokuva on nimittäin tällä hetkellä useassa maassa, kuten Suomessa, Netflixin katsotuin.

Elokuvaa tähdittää Leonardo DiCaprion ja Jennifer Lawrencen lisäksi lahjakas Timothée Chalamet, 26, jonka hahmon ulkomuoto sai inspiraationsa monien tuntemasta Netflix-tähdestä.

Elokuvassa Chalamet esittää Yulea, evankelista kristittyä. Buzzfeedin tuoreen artikkelin mukaan Chalamet haki inspiraatiota roolihahmonsa ulkonäköön Tiger King -sarjasta tutulta Joe Exoticilta

Elokuvan puvustajan mukaan Chalamet esitti hänelle pyynnön heti ensimmäisellä tapaamisella. 

- Ensimmäinen asia, jonka hän sanoi minulle oli se, että hän halusi takatukan. Tietenkin hän sitten lähetti minulle kuvia Exoticista. Siihen aikaan kaikilla oli jonkinlainen pakkomielle siihen mieheen, Susan Matheson kertoo.

Samaisessa haastattelussa Mathson paljasti myös muita mielenkiintoisia faktoja Chalametin hahmon asuista. Mathsonin mukaan useimmissa hahmon vaatteissa oli jonkinlainen uskonnollinen viittaus.

- Halusin viitata hänen hahmonsa vaatteissa uskonnollisiin elementteihin. Siksi hänen vaatteissaan käytettiin kristillisiltä leireiltä tuttuja vintage-kangasmerkkejä sekä t-paitoja. Ne eivät aina olleet näkyvillä, mutta saattoivat vilahtaa esimerkiksi päällyspaidan alta, hän kertoo. 

Elokuvan trailerin pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Jennifer Lawrencelle maksettiin uutuusleffasta miljoonia vähemmän kuin Leonardo DiCapriolle

Lue myös: Huippunäyttelijöiden katastrofielokuva nousi Netflixin katsotuimmaksi - oletko nähnyt?

Lue myös: Jennifer Lawrence oli tulla hulluksi näytellessään Leonardo DiCaprion kanssa - "Se oli helvettiä"

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat