Kuva: AOP

"Barbiecore" on nyt tyylitietoisen valinta - aiotko kokeilla kesän kuumaa trendiä?

18.07.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Barbie-nukeista muistuttava pinkki näkyy nyt vahvasti niin punaisilla matoilla kuin somessakin.

Barbie-nukeista muistuttavat räikeän pinkit lookit ovat nyt julkkisten suosiossa, ja trendi villitsee muun muassa punaisilla matoilla ja Instagram-fiideissä. Kesän kuumaa pukeutumistrendiä nimitetään sanalla ”Barbiecore”. Pinkkejä tyylinäytteitä ovat antaneet esimerkiksi Kim Kardashian, Lizzo, Megan Fox ja Machine Gun Kelly.

Kim Kardashian (kuva: AOP)

Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Barbiecoren suosioon lienee vaikuttanut tekeillä oleva Barbie-elokuva. Leffa on noussut somessa kommentoiduksi ja odotetuksi sen jälkeen, kun kuvauksista alkoi levitä kuvamateriaalia nettiin. Barbiena elokuvassa nähdään Margot Robbie, ja Kenin roolissa on Ryan Gosling. Barbie-elokuvan tyylit ovat leikkisiä, camp-henkisiä ja tietenkin hyvin pitkälti pinkkejä. Elokuvan on määrä ilmestyä ensi vuonna.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

ABC News kirjoittaa, että Etsy-verkkokaupassa Barbiecoreen liittyvien hakusanojen käyttö on kasvanut 35 prosentilla verrattuna viime vuoteen.

- Barbiecoressa keskiössä ovat eloisat sävyt, eritoten kirkas pinkki, ja tämä on kaivattu piristysruiske muutaman viimeisimmän vuoden jälkeen, sanoo verkkokaupan trendiasiantuntija Dayna Isom Johnson.

Asiantuntija kuvailee Barbiecorea tämän kesän kuumaksi trendiksi, jolla vastataan nostalgiaan yksinkertaisempia ja huolettomampia aikoja kohtaan. 1980-luvun vaikutus on vahvasti läsnä.

Megan Fox ja Machine Gun Kelly (kuva: AOP)

Reese Witherspoon (kuva: AOP)

Lue myös: Ryan Gosling ja Margot Robbie bongattiin uuden Barbie-elokuvan kulisseissa - rullaluistelivat neonväreissä

Lue myös: Ryan Gosling ei malttanut odottaa näyttelemistä Barbie-elokuvassa: "Täytyy tehdä tämä muiden Kenien vuoksi"

Lähde: ABC News

Kilpailut

Uusimmat