Kuva: Shutterstock

Pisamat ovat suuressa suosiossa - TikTokin niksi feikkipisamiin on nerokas

27.07.2022 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Jos sinulla ei ole pisamia luonnostaan, voit luoda ne meikkaamalla.

Pisamat ovat jo hetken aikaa olleet suuressa suosiossa. Itseasiassa niin suuressa, että on alettu meikkaamaan feikkipisamia, mikäli niitä ei itseltä luonnostaan löydy. Mikäli haluaa pisamien näyttävän luonnollisilta, ei ehkä kannata tökkiä silmänrajauskynällä tai kulmavärillä suoraan poskipäihin tai nenänvarteen. 

Meikkitaiteilija Frenchtouchofmakeup näyttää TikTokissa miten saada aikaan luonnolliset feikkipisamat helposti. Tähän meikkiniksiin et tarvitse muuta kuin ruskean silmänrajauskynän, meikinkiinnityssuihkeen ja sormenpäät. 

Taputtele kolmeen sormenpäähäsi eri kokoisia pisteitä ruskealla silmänrajauskynällä. Voit tehdä pisteitä sormiisi sekalaiseen järjestykseen, sillä ovathan oikeatkin pisamat eri kokoisia ja satunnaisissa kohdissa. Suihkuta sitten sormiisi kevyesti meikinkiinnityssuihketta.

Tämän jälkeen taputtele kevyesti sormenpäitäsi poskipäihisi ja nenänvarteen - kaikkialle mihin haluatkin feikkipisamia. Lopputulos on luonnollinen ja pehmeämpi kuin silloin, jos painaisit silmänrajauskynällä suoraan kasvoihin. Jos haluat luoda erityisen päivettyneen ilmeen, voit sipaista poskipunaa tai aurinkopuuteria esimerkiksi nenänvarteen ennen kuin teet pisamia. 

Katso video alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Miksi kaikki kohisevat W-tekniikasta? Helppo niksi taikoo iholle kauniin päivettyneen lookin

Lue myös: "Barbiecore" on nyt tyylitietoisen valinta - aiotko kokeilla kesän kuumaa trendiä?

Lue myös: Uusi hiustrendi leikittelee kontrasteilla - kokeile Miley Cyrusin rakastamaa hiustyyliä

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat