Kuva: Shutterstock

Kyllästyttääkö perinteinen musta eyeliner? Repäise ja leiki rohkeasti väreillä

17.09.2022 17:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Tässä tyylissä vain mielikuvitus on rajana.

Klassinen musta eyeliner on saanut viime vuosina paljon haastajia uusien silmänrajaustrendien myötä. Tavallisen kissansilmärajauksen sijaan on nähty muun muassa erilaisia kuvioita ja yksityiskohtia sisältäviä rajauksia, sekä niin sanottuja "käänteisiä" silmänrajauksia, jossa rajaukset on häivytetty yläluomen sijaan alaluomelle. 

Mikäli klassinen musta eyeliner kyllästyttää, ja kaipaat jotain uutta millä piristää lookkiasi syksyn pimenevissä illoissa, kannattaa testata värikästä eyelineria. Silmänrajauskyniä löytyy tänä päivänä kaikissa sateenkaaren väreissä, joten valinnanvaraa riittää. Voit myös sovittaa omaan makuun sopivaksi sen, tykkäätkö tavallisista väreistä, vai ehkäpä kirkuvista neonväreistä. Testailemalla erivärisiä silmänrajaustuotteita saat myös selville sen, mikä väri omasta mielestäsi imartelee parhaiten esimerkiksi omaa silmien- tai hiustenväriäsi.  

Muun muassa tubettaja ja somevaikuttaja Mmiisas eli Miisa Grekov, 27, on innostunut värikkäästä silmänrajauksesta mustan sijaan. Väreillä leikitellessä vain oma mielikuvitus on rajana, sillä värivaihtoehtoja on lukuisia. Perinteisen klassisen rajauksen muotoa voi halutessaan myös rikkoa ja voit tehdä luovempiakin ratkaisuja muodon suhteen.

Voit hakea inspiraatiota alla olevista kuvista. 

Lue myös: Nollarin otsatukkatyyli tulee takaisin - ota mallia Dua Lipan upeasta lookista

Lue myös: Doja Cat ajoi kulmakarvansa pois - rohkenisitko itse testata laulajan villiä tyyliä?

Lue myös: Pisamat ovat suuressa suosiossa - TikTokin niksi feikkipisamiin on nerokas

Kilpailut

Uusimmat