Kuva: Hero

Jennifer Lawrence voisi palata rakastettujen Nälkäpeli-elokuvien pariin - "Todellakin!"

14.06.2023 15:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Lawrence tähditti elokuvasarjaa Katniss Everdeenin roolissa.

Monet tuntevat näyttelijä Jennifer Lawrencen, 32, rakastetusta Katniss Everdeenin hahmostaan Nälkäpeli-elokuvissa. Elokuvia tehtiin yhteensä neljä kappaletta ja viimeinen osa ilmestyi vuonna 2015. Elokuvat perustuvat Suzanne Collinsin suosittuun kirjasarjaan ja nyt elokuvasarja on saamassa uuden osan. The Ballad of Songbirds and Snakes -osa ei ole kuitenkaan jatkoa elokuville ja Katnissin tarinalle, vaan se sijoittuu aikaan jo kauan ennen tähän mennessä ilmestyneiden elokuvien tapahtumia.

Lawrencelta kysyttiin kuitenkin Varietyn haastattelussa, voisiko hän hypätä takaisin Katnissin saappaaisiin jos mahdollisuus tulisi. Vastaus oli selvä.

- Herranen aika, todellakin!

- Jos Katniss voisi koskaan palata takaisin elämääni, niin 100 prosenttisesti, Lawrence vakuuttaa.

Nälkäpeli-elokuvia tähdittivät Lawrencen lisäksi muun muassa John Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Julianne Moore ja Elizabeth Banks. Elokuvasarjan ensimmäisen osan ohjasi Gary Ross ja seuraavat kolme osaa Francis Lawrence.

Nälkäpelin ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 2012. (kuva: Nelonen)

Ainakaan toistaiseksi Lawrencea ei kuitenkaan Katnissin roolissa tulla näkemään, vaan hänen tuorein roolisuorituksensa nähdään tänä kesänä ensi-iltansa saavassa komediaelokuvassa No Hard Feelings. Elokuvassa kotinsa menettämisen partaalla oleva Maddie (Lawrence) löytää kiehtovan työpaikkailmoituksen, kun ylihuolehtivat vanhemmat etsivät henkilöä, joka auttaisi heidän introverttia 19-vuotiasta poikaansa tulemaan ulos kuorestaan ​​ennen yliopistoa. Maddiella on yksi kesä aikaa tehdä hänestä mies tai kuolla yrittäessään.

Lue myös: Jennifer Lawrencen oletettiin laihduttavan Nälkäpeliä varten - ei alistunut ulkonäköpaineille

Lue myös: Jennifer Lawrence ei ole haastatteluiden suuri fani - "Tiedän, että tulen kuulostamaan tyhmältä"

Lue myös: Jennifer Lawrence nähtiin varvassandaaleissa Cannesin elokuvajuhlilla - kertoo tarinan kenkien takaa

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat