Kuva: Shutterstock

Tänä keväänä yksi meikkitrendi selvästi yli muiden - oletko jo itse kokeillut?

30.03.2024 16:15 - Jasmin Mikkilä / jasmin.mikkila@bauermedia.fi

Tänä keväänä uusi tapa meikata on saanut somekansan suosion.

Sosiaalisessa mediassa nähdään jatkuvasti uusia trendikkäitä tapoja meikata. Hohtoa ja kiiltoa on nähty meikkilookeissa jo aikaisemminkin, mutta kuitenkin nyt keväällä 2024 meikki on päivitetty ihan uudelle tasolle. 

TikTokissa trendaa tällä hetkellä ihan uudenlainen tapa meikata. Kyseessä on "pearl skin" eli vapaasti suomennettuna helmiäisiho. Hashtagin #pearlskin alle tehdyt videot ovat keränneet TikTokissa yhteensä jo yli 40 miljoona katselukertaa. 

Mitä tämä uusi meikkaustapa sitten tarkoittaa? Trendi saa inspiraationsa helmien herkästä, kirkkaasta loistosta, kerrotaan Glamour-sivustolla. Helmiäisiho näyttää pehmeän silkkiseltä ja eteeriseltä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Moni voi miettiä, miten upea hohtava lopputulos saadaan aikaan. 

- Levittämistekniikka on sama, kun korostuväriä levittäessä, mutta pienillä muokkauksilla. Normaalisti laitat korostusväriä ainoastaan poskipäihin, mutta tässä trendissä korostusväri levitetään koko poskille, poskipäille sekä otsalle, kertoo Melanie Barisse, maailmanlaajuinen kouluttaja kaunesbrändi -By Terryssä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Meikki- ja ihonhoitovaikuttaja Jasmin Lily julkaisi instagrammissaan upean videon, jossa hän loi upean helmiäisen meikin.

Meikkitrendin ideana on luoda upea, luonnollinen lopputulos, josta ei aina edes tiedä, käyttääkö kyseinen ihminen meikkiä ollenkaan. Näin kertoo kauneusvaikuttaja Zoe Kim Kenealy tiktokissaan.

Vaikuttajan mukaan paras vaihtoehto meikkipohjaan on kevyt CC-voide, koska lookissa tavoitellaan sen näköistä lopputulosta, kun se olisi ollut jo kasvoillasi koko päivän.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

@zoekimkenealy

I saw @TARA SIGARI MAKEUP FASHION video on the under blushing technique and HAD TO TRY. It’s hands down my new favorite way to do blush. It gives you that photshopped, diffused, very seamless finish. Very kylie. With this metho, i show how to do it with peach blush and pink blush, but i an so excited to try with a deep berry tone.

♬ original sound - zoekimkenealy

Lue myös: Oletko huomannut? Meikkilookeissa on nyt uusi suosikkituote

Lue myös: Tämän kevään trendiväri ihastuttaa kynsissä villeydellään - käyttäisitkö itse?

Lue myös: Testasimme 4 erilaista kulmatuotetta, yksi nousi ylitse muiden - "Tekee juuri sen mitä lupaakin"

Lähde: Glamour 

Kilpailut

Uusimmat