Kuva: AOP

Herttuatar Meghan vieraili prinssi Harryn kanssa Nigeriassa - poimimme 4 edustusasua vierailulta

14.05.2024 21:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Herttuatar Meghan sai tietää geneettisessä sukututkimuksessa olevansa 43-prosenttisesti nigerialainen.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan olivat vierailulla Nigeriassa viime viikonloppuna. Vierailuun kuului esimerkiksi käynti paikallisessa koulussa, sotilassairaalassa, koripalloklinikalla ja puolustusvoimien esikuntapäällikön tapaaminen.

– Haluan aloittaa kiittämällä kuinka ystävällisesti olette toivottaneet tervetulleeksi mieheni ja minut tähän maahan...minun maahani, Sussexin herttua Meghan kertoi People-julkaisulle. 

Meghan on paljastanut podcastissaan vuonna 2022 saaneensa tietää geneettisen sukututkimustestin kautta olevansa 43-prosenttisesti nigerialainen. Kun vierailulla häneltä kysyttiin ensireaktiota tietoon, Meghan vastasi ensimmäiseksi soittaneen äidilleen, koska "halusi tietää tiesikö hän asiasta jotakin".

– Olen ollut vain imarreltu, kunnioitettu ja inspiroitunut. On ollut kiireiset 24 tuntia siitä saakka kun saavuimme. Ymmärsin hyvin nopeasti, että minun täytyy pukea enemmän värejä, jotta sulaudun joukkoonne ja uskomattomaan muotiinne, People-julkaisu kertoo Meghanin sanoneen vierailulla yleisölle. 

Herttuattaren asut vaihtelivat Nigeriassa tiuhaan tahtia eri tapaamisissa. Esimerkiksi tällaiset neljä asua hänen päällään nähtiin: 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Kuningatar Silvia edusti violetin eri sävyissä luoden keväisen pirteän kokonaisuuden

Lue myös: Met-gaalassa tuoksui kukkaset, puhui raha sekä näyttäytyi kauneusihanne, joka saisi jo väistyä

Lue myös: Läpinäkyvät verkkosandaalit ja huomiosukat? Oi kyllä, sanoi Jennifer Lawrence asullaan

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat