Näyttelijätähti oli Milanon muotiviikkojen tyylikkäin - nappaa tyyli

29.09.2011 19:35 -

Muotiviikoilla ei ole pulaa tyyliniekoista, mutta Scarlett Johansson erottui edukseen Milanon muotiviikoilla. Inspiroidu näyttelijän vintagehenkisestä tyylistä ja nappaa parhaat vinkit.

Scarlett Johansson saapui Dolce & Gabbanan näytökseen pukeutuneena puuterinväriseen pitsiin ja kokonaisuus yllätti seksikkyydellään, vaikka lopputulos olisi yhtä hyvin voinut muistuttaa jotain isoäidin kaapista lainattua. Mekon ihonmyötäinen leikkaus teki yksinkertaisesta vaatekappaleesta juhlavan ja ohuesta pitsistä läpi kuultava korsetti toi asuun naisellista herkkyyttä. Teräväkärkikset avokkaat olivat täydellinen valinta: terävät kärjet tekevät vahvaa paluuta muotikartalle, mutta samaan aikaan ne sopivat loistavasti asun retrohenkeen. Kuparinväriseen polkkatukkaan tehty lainekampaus ja kirkkaanpunainen huulipuna viimeistelivät menneistä vuosikymmenistä ammentavan tyylin.

Scarlettin inspiroima juhla-asu syntyy seuraavilla eväillä:

1. Pitsimekko on itsessään näyttävä valinta, joten anna sen loistaa - pidä asusteet äärimmäisen yksinkertaisina tai jätä ne kokonaan pois. Panosta tyyliin sopiviin kenkiin: valitse väri joka sopii asuun tai tuo siihen kontrastia, mutta vältä yksityiskohtia kuten remmejä, solkia tai kuvioita.

2. Kenkien ohella kampaus on pitsimekon tärkein seuralainen. Valitse Scarlettin tapaan retrohenkinen lainekampaus, joka syntyy kihartimella ja tujauksella lakkaa. Viimeistele kiiltosuihkeella, lainekampauksen kuuluu kiltää. Jos ei kaipaa täydellistä retrolookia, toinen vaihtoehto on mattapintaisempi rento nutturakampaus, jossa hiukset on koottu pinnien avulla taakse. Muotoilupuuteri taikoo hiuksista mattapintaisen ja tuuhean.

3. Punainen huulipuna kruunaa vintagehenkisen asukokonaisuuden. Pidä muu meikki raikkaana ja luonnollisena. Katseeseen saat intensiivisyyttä ilman paksua meikkikerrosta irtoripsillä ja ohuella, mustalla kissarajauksella.

Kilpailut

Uusimmat