Nämä ovat muotibloggaajien syksyn tärkeimmät tyylihankinnat

17.10.2011 11:52 -

Voicen toimittaja kysyi suosituilta suomalaisilta muotibloggaajilta mikä heitä tänä syksynä inspiroi ja millaisia asioita löytyy hankintalistan kärjestä. Lue mitkä ovat Indiedays-bloggaajien syyssuosikit - kauden ajankohtaisimmat värit löytyivät yllättävän monen listalta.

Kuvassa poseerava Iina Moukola on kirjoittanut MouMou-blogiaan jo neljä vuotta. Iina kertoo, että syysmuodissa inspiroi ihanat värit kuten petroli ja purppura, sekä syksyyn sopivat materiaalit kuten nahka, silkki sekä tämän syksyn yllättäjä, pitsi. Entä mitä löytyy bloggaajan hankintalistalta?

- Syksyni pakkohankinta oli pari överikorkeita kenkiä Ellen Fashion Awardseihin. Korkoa taitaa olla hurjat 13 senttiä!

Kuvassa hymyilee Irene seuralaisineen Voicen Muotiviikon lauantai-iltana.

Mademoiselle Pigallen Irene kertoo inspiroituvansa eniten syksyn muodissa inspiroivat kauden kuumimmasta väristä, burgundista sekä käärmekuosista.

- Viininpunaista olen jo onnistunut haalimaan yhden paidan muodossa, joka oli ylläni myös Voicen Muotiviikolla, mutta snakea ei vielä vaatekaapista löydy, Irene kertoo.

- Ostoslistalla on siis ainakin joku käärmekuosinen vaatekappale, mieluiten ehkäpä kengät. Burgundia pitäisi myös saada lisää ja hankitalistalla ovatkin burgundinpunaiset suorat housut ja joku asuste, esimerkiksi hattu. Lisäksi olen kehittänyt pakkomielteen metallisesta hiusrinkulasta, jolla sitoa poninhäntä trendikkäästi, mutta en ole sellaista vielä onnistunut mistään bongaamaan.

Pupulandiasta tuttu Jenni Rotonen inspiroituu tänä syksynä monista asioista, mutta värit ovat Jenninkin listalla korkealla.

- Innostun erityisesti kirkkaista jalokiviväreistä, joita nähtiin paljon syksyn catwalkeilla, koska usein syysmuoti on niin tummaa ja synkkää - tämä on kivaa vaihtelua. Myös beige väri yhdistettynä erisävyisiin punaisiin on löytänyt tiensä pukeutumiseeni, Jenni kuvailee.

Mitä Jennin ostoskoriin tarttuu tänä syksynä?

- Tämän syksyn pakkohankinta oli kunnollinen, paksu toppatakki. Kylmät talvet ovat saaneet panostamaan käytännöllisyyteen. Parina viime vuonna lähdin etsimään talvitakkia liian myöhään ja peli oli auttamattomasti menetetty. Uutta talvitakkia mielivien kannattaa suunnata kaupoille nyt, sillä valikoima on tällä hetkellä runsain. Pakkasten tullen hyllyt ammottavat jo tyhjyyttään.

Natalia Tolmatsova on Indiedaysin uusi tulokas vasta vajaan vuoden ikäisellä blogillaan White Trash Disease. Natana tunnettua bloggaajaa inspiroi tänä syksynä erityisesti värit.

- Viime kevään kirkkaiden värien jälkeen kaikki murretut, pehmeät ja maanläheiset sävyt tarttuvat väkisinkin mukaan rekeiltä ja kiinnittävät huomioni, etenkin sinapinkeltainen, viininpunainen ja ruosteenvärinen Kesällä en oikein syttynyt inkkaritrendiin, vaan hiihdän vähän perässä ja ostelen niitä nyt, pitäisi ehkä odottaa hieman, joulualeista lohkeaa saltisti monta kuvioneuletta puoleen hintaan, Nata tuumaa.

- Aion tänä syksynä hankkia Ison ja lämpimän villapaidan, mitä kreisimpi sen parempi. Perinteiset porokuosit, lumihiutaleet ja kirjoneuleet rokkaa. Hatut ovat näkyneet katukuvassa myös entistä useammin, niitähän ei multa puutu ja muillekin suosittelen lämpimästi. Hyvästi muotoilutuotteille!

365 days with Ida -blogin Ida on samoilla linjoilla ja rakastaa syksyn maanläheisiä sävyjä, joita kertoi kammoksuvansa aiemmin.

- Etsin viininpunaista muhkeaa kaulahuivia sekä leijonankeltaista paitaa - kummastakaan väristä en innostunut vielä vuosi sitten. Minulla oli lämpimänkeltainen paita viimeksi viisi vuotta sitten, kuvailee Ida.

- Syksyksi tarvitsisin hyvät nilkkurit! Löysin nahkaiset nauhanilkkurit Vagabondilta ja tummanharmaan värinsä ansiosta ne sopivat monien vaatteiden kaveriksi. Nauhanilkkurit ovat monikäyttöiset - ne tekevät tyttömäisestä mekosta rouhean, mutta eivät näytä liian rajuilta farkkujenkaan kanssa.

Kilpailut

Uusimmat