Onko nainen kauneimmillaan ilman meikkiä - näin vastaavat lukijat

01.09.2012 12:02 - Johannes Saukko

Otsikossa on ikuisuuksia vanha kysymys, joka jaksaa aina vaan askarruttaa. 

Useimmat miehet osaavat vastata tähän oikein, kun nainen asiaa tiedustelee. Silti iso osa naisista laittaa meikin naamaan ensi töikseen aamulla, eikä voisi kuvitellakaan poistuvansa ihmisten ilmoille ilman ehostusta.

Voicen viikonlopun Petra Soikkeli kysyi asiaa yleisöltä Facebookissa, ja sai aikaan vilkkaan keskustelun. Näin Petralle vastattiin:

- Kerran eräs sanoi, että olen kaunis ilman meikkiä (ei sun tartte meikata!), joten meikittömyys ei ole ongelma, ei vapaa-ajalla eikä töissä :), kertoo Jonna.

- En meikkaa koskaa töihin vaik työkaverit varmaa tykkäis(miesvaltainen työ), ja baariinki pystyn lähtee surutta ilman meikkiä =D, säestää Sanna.

- Pääosin aina arkena kuljen ilman meikkiä. Ripsaria ehkä korkeintaan jaksan aamusin sutia, ellei naama satu olee sitten jotenkin erityisen kirjava ja kaipaa tasotusta.... Mutta... Jos ei joku kestä katella ni katteleepahan muualle sitten. , toteaa jämäkästi Marjo.

Meikittömyys tai hyvin kevyt ehostus tuntuu keskustelussa saavan paljon kannatusta. Osalle keskustelijoista meikkaaminen on kuitenkin itsestäänselvä asia.

- en vois lähtee ihmisten ilmoille ilman meikkiä, toteaa Henna ykskantaan.

- Mielipiteitä on monia. Itse ajattelen että on kohteliasta olla huoliteltu., kertoo puolestaan Minna.


Osallistu keskusteluun alla tai Voicen Facebook-seinällä tästä.

Kilpailut

Uusimmat