Muotibloggarit julkaisevat meikittömiä kuvia

21.11.2012 12:15 -

Tyyliä metsästämässä -blogin Veera haastoi muut bloggarit julkaisemaan itsestään kuvan ilman meikkiä. Rohkeaan haasteeseen ovat vastanneet ainakin Pupulandia-blogin Jenni ja lukuisat Indiedays-bloggarit.

Bloggaajien ulkonäön kritisoimisesta suivaantunut Tyyliä metsästämässä -blogin Veera haastoi kaikki bloggarit julkaisemaan itsestään luonnollisen kuvan. Kun blogin lukija oli ehdottanut Veeralle joululahjaksi kuvankäsittelyohjelmaa ja sen käyttökurssia, bloggarin pinna paloi lopullisesti.

"Onko lehtien käsitellyt kuvat todella saaneet monet meistä sellaiseen mielentilaan, että photoshoppaus on välttämätöntä? Onko totuus niin vallan hirvittävää, että tällaisten tavallisten ihmisten kuin vaikkapa me bloggaajat, on suojeltava lukijoita siltä kaikin mahdollisin keinoin? Siellähän saattaa joku todellisuudesta vieraantunut tyyppi vaikka järkyttyä, jos näkee ihohuokosia, tai vaikkapa finnin!" Veera kirjoittaa blogissaan.

Meikittömiä kuvia ovat julkaisseet muun muassa Pupulandia-blogin Jenni, P.S. I love fashion -blogin Linda ja Focus on Fashion -blogin Salla.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat