Huh - nämä ovat Karl Lagerfeldin hulvattomimmat kommentit

17.12.2012 12:45 -

Ranskalaisen Chanel-muotitalon pääsuunnittelija on tullut tunnetuksi raflaavista lausahduksistaan. Lue vuoden hurjimmat kommentit.

1. Kommentti Pippa & Kate Middletonista

"Kate Middletonilla on kaunis siluetti, ja hän on oikea nainen Williamille. Pidän romanttisista kaunottarista. Katen sisko Pippa puolestaan on toinen juttu. En pidä hänen naamastaan. Pipan pitäisi näyttää vain selkäänsä." (Grazia-lehti elokuu)

2. Seksistä ja avioliitosta

"Avioliitto keksittiin silloin, kun ihmiset kuolivat 30-vuotiaina. Nykyisin naimisiin mennään vasta 30-vuotiaina ja sitten odotetaan, että liitto kestää 60 vuotta. On ongelmalista ajatella, ettei enää koskaan saisi katsoa muita." (Britti-Vogue)

3. Hieronnasta

"Inhoan hierontaa. En usko siihen. En pidä siitä, että minuun kosketaan. En ole John Travolta." (The Cut-lehti)

4. Kissastaan Choupettesta

"Hän on kuuluisa kaunotar. Hän on yhdeksän kuukautta vanha. Malli Babiste Giabiconi jätti kissan minulle kahdeksi viikoksi hoitoon. En suostunut antamaan kissaa enää takaisin. Mielestäni Choupette oli aivan liian söpö. Huolehdin hänestä kuin naisesta. Kisalla on vahva persoonallisuus. Hän syö kanssani päivittäin, sillä hän ei halua syödä lattialla. Kisalla on kaksi henkilökohtaista palvelijaa. Kun en ole kotona, hoitajat kirjaavat kissan joka liikkeen muistiin. Yhdeksässä kuukaudessa on syntynyt melkein 600 sivua tekstiä." (WWD-lehti)

5. Anoreksiasta

"Kukaan ei työskentele anoretikoiden kanssa. Sairaudella ei ole mitään tekemistä muodin kanssa. Anoreksiaa sairastavilla on ongelmia perheen ja muiden asioiden kanssa. Anorektikoita on Ranskassa vain alle yksi prosentti väestöstä, mutta todella lihavia on yli 30 prosenttia." (Channel 4 News)

6. Adelesta

"Adele on nyt pinnalla. Hän on vähän liian lihava, mutta hänellä on kauniit kasvot ja jumalallinen ääni." (Metro-lehti)

7. Michelle Obamasta

"Pidän Rouva Obamasta. Kun häneltä kysyttiin, onko hänen hameensa liian tiukka, hän vastasi, että etkö pidä isosta, mustasta pepustani? Haluan, että Obama voittaa, sillä tarjolla ei ole mitään parempaakaan. Hänen tulisi voittaa jo ihan vain vaimonsa vuoksi." (Metro-lehti)

Michelle Obaman viestintäpäällikkö kiisti presidentin puolison kommentin.

8. Kuningatar Elizabethista

"Kuningatar näyttää todella hyvältä viimeisimmissä valokuvissa. Paljon paremmalta kuin muutama vuosi sitten. Hän näyttää vähän isoäidiltään, mutta kuningatar on hänestä hymyilevämpi versio. Mitä hänen pukeutumiseensa tulee, niin hän on löytänyt oman tyylinsä, mikä se ikinä onkaan."

9. Artisti MIA:sta, joka näytti keskisormea Super Bowlin väliajalla

 "Nykypäivänä ihmiset näyttävät keskisormea. Tietenkään se ei ole hyvien tapojen mukaista, mutta kaikki tekevät niin. Mitä sitten?" (Metro-lehti)

10. Venäläisistä naisista

Jos olisin venäläinen nainen, olisin lesbo, sillä venäläiset miehet ovat todella rumia. Muutama poikkeus tosin on, kuten Naomi Campbellin poikaystävä. Venäjällä on maailman kauneimmat naiset ja rumimmat miehet." (Metro-lehti)

Lähde: Fashionista.com

Kilpailut

Uusimmat