Tässä on 5 maailman parasta muotiblogia - katso

26.01.2013 19:15 -

Nämä viisi bloggaria ovat mullistaneet muotimaailmaa.

1) Face Hunter

Face Hunter -blogin takana touhuaa Yvan Rodic. Rodicin blogi on ollut ensimmäisiä niin sanottuja street style -blogeja. Kauniit valokuvat esittelevät erilaisten ihmisten tyylejä. Ennen mies työskenteli mainostoimistossa copywriterina, nykyisin blogi vie kaiken ajan. Seuraa Rodicin blogia täällä.

2) Man Repeller


Forbes-lehti valitsi newyorkilaisen toimittaja Leandra Medinen yhdeksi muodin vaikutusvaltaisemmaksi henkilöksi. Man Repeller -blogi on tunnettu paitsi tyylikkyydestään myös kirjoituksistaan - Leandra on loistava kirjoittaja. Medine teki juuri myös kustannussopimuksen ensimmäisestä kirjastaan. Blogia voit lukea täältä.

3) Style Bubble


Susanna Lau
, joka tunnetaan paremmin nimeltä Susie Bubble, on kirjoittanut blogiaan jo vuodesta 2006. Nainen keskittyy erityisesti uusien muotikykyjen bongailuun. Blogin kirjoittamisen lisäksi Susie kirjoittaa juttuja muun muassa Elle-lehteen. Style Bubble -blogiin löydät tästä.

4) Anna Dello Russo


Japanin Voguen päätoimittaja on tunnettu persoonallisesta tyylistään. Hän suunnitteli vastikään asustemalliston H&M:lle. Vaikka naisen tyyli on monelle liikaa, Annan päiväkirjamaiset postaukset vievät mennessään. Katso lisää täältä.

5) Style by Kling


Ruotsalainen Elin Kling on lähes jokaisen suomalaisen muotibloggarin esikuva. Elin on saavuttanut blogillaan paljon. Hänellä on oma StyleBy-lehti, hän on ollut Louis Vuittonin mainoskasvona, hän on suunnitellut mallistot niin H&M:lle kuin Guess by Marcianolle, listaa voisi jatkaa loputtomiin. Elinin elämää pääsee seuraamaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat