Mitä pukisin tänään päälleni? 5 muotiblogia, joista inspiroitua

28.01.2013 08:15 - Heli Thoren

Jos muotibloggaaja Elin Kling kertoo blogissaan ostaneensa nilkkurit Din Skosta, kengät myydään ilmoituksen jälkeen hetkessä loppuun. Seuraa Eliniä ja muita tyyliniekkoja ja hae ideoita omaan pukeutumiseesi.

Parhaimmillaan muotiblogit ovat inspiroivia ja kuin neuvovia sisaria asukriisissä. Näiden tyylinikkareiden blogia kannattaa tarkkailla sillä silmällä, ja tehdä parhaista kokonaisuuksista muistiinpanot pahan asupäivän varalle.

Trendikkäälle muotiriippuvaiselle

Style By Kling

Ruotsalainen Elin on tehnyt itsestään brändin vailla vertaa. Vaalea kaunotar ei ainaostaan bloggaa, vaan myös julkaisee myös Styleby-muotilehteä ja reissaa maailmalla tapaamassa huippusuunnittelijoita. Jos haluat pysyä muodin aallon harjalla ja tietää, minkälaiset farkkujen lahkeiden on syytä olla tänä keväänä, klikkaa itsesi Klingin muotiaatteiden äärelle.

Katumuodista kiinnostuneelle

Sartoalist

Kaikkien katumuotiblogien isä on Sartoalist, joka kuvaa inspiroivia asuja ympäri maailman. Kuvien asut ovat ihania, mutta myös kuvien laatu kestää tarkemmankin katselun. Blogia pitää komea valokuvaaja Scott Schuman, jonka töitä on saatu ihailla aina Vogue-lehteä myöten. Blogista on kasvanut paitsi lukijoiden kuin myös mainostajien lemmikki.

Muotitietoiselle äidille

Kviddevit

Jos olet kiinnostunut myös siitä, että jälkikasvusi on trendikkäästi puettu, 30-vuotiaan Elinin pitämä Kviddevit on sinua varten. Kahden lapsen äiti tuntee trendit ja jakaa vinkkejä siitä, mistä voit tehdä parhaat löydöt lastenvaaterintamalla. Kviddevitin malleina toimivat Elinin Filippa-tytär, 8, ja Milo-poika, 6. Vaikka blogi pääasiassa keskittyy lastenvaatteisiin, saa sieltä aika ajoin inspiraatiota myös omaan pukeutumiseen ja kodin sisustamiseen.

Nopeasti nautittavaa muotia

Anywho

Tanskan suosituinta muotiblogia pitää naistrio, jonka postauksista voi ahmaista lyhyessäkin ajassa kosolti inspiraatiota. Naisilla on paitsi tyyli myös sen soveltaminen hyvin hallussa. He yhdistävät vaatekaappinsa vanhat aarteet uusiin - monet ostoksista tehdään ketjuliikkeissä, jotka löytyvät täältä meiltäkin. Lyhyet ja napakat postaukset takaavat sen, että tämän blogin äärellä ei välttämättä tarvitse kuluttaa viittä minuuttia kauempaa. Blogi onkin kiireisen työaamun pelastus, kun oma vaatekaappi tuntuu tursuavan vaan käyttökelvottomia vaatekappaleita.

Suomalaisparin löytöjä

Issues - talk to me

Suomalainen pari Inke ja Jan käyvät blogissaan muodintäyteistä vuoropuhelua. Pari selvästi tietää tyylinsä: ruutupaitoja, koulutyttö-asuja, matalia kenkiä ja hauskoja tyylioivalluksia. Paitsi että trendit ja verkkokauppatarjonta ovat tällä parilla hallussa, blogi ansaitsee kiitoksen myös hyvästä ja nokkelasta kielestään.

Kilpailut

Uusimmat