Blogiesittely: Anna teki laihdutuksestaan julkisen - paino pudonnut jo 11 kiloa

13.10.2013 12:00 - Mikko Räsänen

I Love Me -muotimessujen Blogger's Loungessa 16 suomalaisbloggaajaa tapaa lukijoitaan. Voice esittelee messujen tähtibloggaajia.

Anna Hearts You -blogin kirjoittaja Anna Mursunen on upean näköinen turkulaiskaunotar, jota saatetaan katsoa ihaillen tai kadehtien. Kadehtimiseen ei ole kuitenkaan syytä, sillä Annan raikkaan olemuksen takana on hänen tekemänsä elämäntapamuutos terveellisempään elämään. 

Ajatus bloggaamisesta syntyi jo 2009, jolloin Anna palasi Suomeen Saksassa vietetyltä vaihto-oppilasvuodelta, eikä ollut tyytyväinen matkalla saamiinsa lisäkiloihin.

- Saksassa ei ollut kouluruokaa, vaan oppilaat tilailivat lounaaksi pizzaa, Anna muistelee.

Tuolloin hän aloitti anonyymin laihdutusblogin, jossa seurasi omaa pyrkimystään takaisin entisiin mittoihinsa. Blogi ajoi asiansa ja tavoite onnistui.

Vuonna 2011 Anna aloitti julkisen bloggaamisen perustamalla Anna Hearts You -blogin. Monilla laihduttajilla paino jojoilee ylös alas, eikä Anna ole ollut poikkeus. Viime talvena Anna päätti ottaa tavoitteekseen pysyvän elämänmuutoksen ja teki blogissaan lupauksen laihduttaa kesään mennessä viisi kiloa ja vuoden 2013 aikana kymmenen kiloa.

Tuon projektin onnistumista blogissa on seurattu. I Love Me -messuilla Blogger's Loungessa vieraillut Anna kertoi, että vuoden tavoite on jo saavutettu.

- Olen tänä vuonna laihtunut jo 11 kiloa.

Vaikka Annan innostavat tarinat hänen omasta elämänmuutoksestaan ovat näkyvä osa Anna Hearts You -blogia, on sen sisällössä paljon muutakin.

- Blogini on puhtaasti lifestyleä ja kertoo elämästäni ja tavallisesta arjesta. Kirjoitan paljon kuulumisiani ja blogissa on usein asukuvia. Toinen iso osa-alue on terveys ja elämäntapamuutokseni. Kirjoitan myös ravintoloista, kahviloista, elokuvailloista ja erilaisista juhlista. Blogini on kunnon sekametelisoppa.

Anna kertoo omien suosikkiblogiensa olevan niitä, joiden kirjoittajat hän tuntee.

- On kiva lukea tuttujen juttuja. Blogiin pääsee siten syvemmälle.

Mikä on suosikkivaatteesi tai –asusteesi?

- Nahkatakit ja converset! Ne sopivat asuun kuin asuun.

Mikä on tyylivinkkisi tälle syksylle?

- Viininpunanen on syksyn lemppariväri!

Tutustu Anna Hearts You -blogiin osoitteessa http://www.annaheartsyou.com/.

Lue kaikki I Love Me -messujen uutiset täältä.

Kilpailut

Uusimmat