Pois aavemaisuus - 5 vinkkiä talven kalpeuden ehkäisemiseksi

01.12.2013 12:15 - Linda Arponen

Lyhyet päivät ja auringonvalon vähäisyys voivat kalventaa ihoa haamumaisille rajoille.

Kesällä hankittu rusketus katoaa helposti talven aikana. Vaikka iho on kalpeampi, ei kasvojen tarvitse näyttää aavemaisilta.

Seuraavassa vinkkejä, joilla kasvot voi saada näyttämään eläväisiltä myös talvella.

1. Ole rohkea

Käytä kirkasta huulipunaa tuodaksesi eloa kasvoillesi. Lisäksi huulipuna toimii kontrastina tummille talvivaatteille. Laita rohkeasti pinkin, fuksian tai oranssin väristä huulipunaa ja yhdistä se yksinkertaisen silmämeikin kanssa.

2. Lisää hohtoa

Strategisiin paikkoihin levitetty valoväri lisää kasvojen ulottuvuuksia. Etsi sävy, jossa on hieman hohtoa, ei kuitenkaan liikaa kimallusta. Laita väriä silmien sisäkulmiin, poskipäiden ylle ja nenänvarteen kirkastaaksesi kasvojasi hienovaraisesti ja kauniisti.

3. Muista puna

Poskipuna on täydellinen tuote, jolla voi saada tervettä väriä kasvoille.

4. Kuori iho

Ihon kuorinta on tärkeää, sillä edes parhain meikki ei voi peittää hilseilevää talvi-ihoa. Hellävaraisen kuorinnan jälkeen tulee muistaa hyvä kosteutus. Yöksi kasvoille voi laittaa lisäksi ihoöljyä.

5. Kirkasta

Kirkkaamman ihon saadaksesi lisää c-vitamiiniseerumi päivärutiineihisi. Seerumin antioksidantit taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan ja suojelevat ihoa UV-säteiltä, joita ei pidä unohtaa talvellakaan.

Lähde: Beauty High

Kilpailut

Uusimmat