Vaihda pikkumusta pieneen punaiseen: Katso kuvat voimavärisistä koltuista tähtien yllä

07.01.2014 14:15 - Heli Thoren

Kirkkaanpunainen toimii vieläkin mustaa paremmin - jos haluat olla juhlissa kaikkea muuta kuin seinäruusu.

Pikkumusta toimii juhlassa ja arjessa, mutta entä jos uudenvuoden kunniaksi toisimme vaatekaappiimme vähän väriä - kuitenkin klassisena sävynä? Kirkkaanpunainen on mustan tapaan klassikko, mutta todella huomiota herättävän upea sävy - sekä tumman että vaalean kantajan yllä. Tähdet ovat ottaneet punaisen avosylin vastaan ja näyttävät tyylissään upeilta - hiusten ja ihonväristä riippumatta.

Näyttelijä Amy Smartin upea toispuoleinen punainen mekko ansaitsee täydet tyylipisteet. Upea leikkaus ja kokonaan toisen olkapään paljastava mekko pukeaa vaaleaa kaunotarta.

Matthew McConaugheyn vaimo Camilla Alves pukeutui elokuvan ensi iltaan kirkkaanpunaiseen pitsiin. Myös tummahipiäisen kaunottaren yllä väri toimii mallikkaasti.

Myös punahiuksisen ja hyvin vaaleaihoisen Uma Thurmanin yllä väri toimii. Valkoiset kukat keventävät vaikutelmaa, eivätkä tee kokopitkästä puvusta liian tunkkaista.

Laulaja Gwen Stefani on tuonut kirkkaanpunaista mukaan myös päivätyyliinsä. Vaalean kaunottaren pyöristynyt vauvamasu mahtui myös sisään helmoihin.

Kilpailut

Uusimmat