C-vitamiinin popsiminen kannattaa - 4 kauneushyötyä

28.02.2014 13:45 - Reija Saarinen

C-vitamiini tekee hyvää niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Vitamiineilla on monia erilaisia terveyshyötyjä. Ne auttavat taistelussa flunssaa vastaan sekä saavat kehomme voimaan hyvin. C-vitamiini on todellinen supervitamiini, joka tekee paljon hyvää myös kauneudelle. Alla viisi loistavaa syytä popsia C-vitamiinia.

1. Saa näyttämään energisemmältä

C-vitamiinilla on tärkeä rooli raudan imeytymisessä. Tämä taas lisää kauneuttta ja hyvinvointia. C-vitamiini myös lisää energiaa ja saa olon nuorekkaaksi ja hyvinvoivaksi.

2. Auttaa kynsiä kasvamaan

C-vitamiini auttaa kynsiä kasvamaan ja vahvistumaan. Tämän lisäksi se vahvistaa ihon sidekurosta sekä verisuonten seinämiä.

3. Ehkäisee kynsien liuskottumista

Sen lisäksi, että C-vitamiini vahvistaa kynsiä, se auttaa myös ehkäisemään kynsien liuskoittumista. Kannattaa siis popsia C-vitamiinia säännöllisesti.

4. Vähentää ikääntymisen merkkejä

Vuonna 2007 tehty tutkimus osoittaa, että keski-ikäiset naiset, jotka nauttivat runsaasti C-vitamiinia, näyttivät ikäistään nuoremmilta. Heillä oli muun muassa vähemmän ryppyjä sekä hyvinvoivampi iho. Näyttääkin siis siltä, että C-vitamiini voio hidastaa ikääntymisen merkkejä ja taistelee tehokkaasti vapaita radikaaleja vastaan.

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat