Epäonnistuiko hiusten leikkaus? Peitä virheet neljän vinkin avulla

19.10.2014 19:45 - Linda Arponen

Ikävä kyllä kampaamokäynti saattaa päättyä joskus mielipahaan, mikäli leikkaus ei mennytkään suunnitelmien mukaisesti.

Kuulostaako tutulta: menet kampaajalle ja pyydät parin sentin lyhennystä latvoista. Lopputuloksena on kymmenen senttiä lyhyempi tukka ja kyyneleet silmäkulmassa.

Ajatukset hiusten leikkaamisesta eivät mene aina yksiin kampaajan kanssa. Älä kuitenkaan masennu, mikäli leikkauksesta ei tullut sellainen, kun alun perin halusit. Saatat nimittäin kuitenkin päätyä pitämään uudesta tukastasi. Voit myös yrittää naamioida mielestäsi epäonnistuneen leikkauksen vaikkapa seuraavilla tavoilla:

Älä pelkää asusteita

Pinneistä ja hiuspannoista tulee uusia parhaita ystäviäsi. Jos kasvojesi ympärillä olevat hiukset ovat esimerkiksi epätasaiset, kiinnitä ne pinneillä piiloon. Jos taas uusi otsatukkasi ei miellytä, laita se pois tieltä pannalla.

Kokeile erilaisia muotoiluvälineitä

Tuli hiuksistasi sitten liian lyhyet tai muuten vain täysin erilaiset kuin halusit, voit yrittää pelastaa tilanteen myös eri välineiden avulla. Kokeile esimerkiksi rullia, suoristusrautaa tai kiharrinta, et menetä mitään testaamalla eri välineitä. Koska muotoilukeinoja on niin paljon, löydät varmasti jonkin uusille hiuksillesikin sopivan. Älä pelkää kokeilla jotakin uutta.

Laita hiukset kiinni

Jos hiuksesi ovat tarpeeksi pitkät, kokeile laittaa ne kiinni. Erilaiset nutturat ja lettikampaukset ovat tällä hetkellä muodikkaita, joten sen sijaan, että näyttäisit piilottelevan jotakin, voit näyttää tyylikkäältä.

Kiinnitä lisäkkeitä

Jos hiuksesi ovat aivan liian lyhyet mieleesi, voit onneksi aina ottaa hiuslisäkkeet käyttöön. Lisäkkeitä löytyy runsaasti erilaisia; eri värisiä, eri kiinnitysmahdollisuuksia ja eri pituisia. Jos siis kaipaat enemmän hiuksia päähäsi, löytyy sinullekin varmasti sopiva lisäkevaihtoehto.

Lue myös: Kun kutrit eivät tottele - lue, mitä hiuksesi yrittävät kertoa sinulle

Lähde: Beauty High

Kilpailut

Uusimmat