Loihdi upea silmämeikki - parhaat ripsivärivinkit koottiin yhteen

18.11.2014 16:15 - Susanna Karttunen

Upeat tuuheat ripset ovat säihkyvien silmien salaisuus.

Ripsivärin laittaminen on niin tuttu osa monen naisen arkea, että siinä kangistuu helposti tiettyihin rutiineihin. Alle kootuista vinkeistä voit saada uutta särmää silmämeikkiisi.

1. Taivuta

Ripsien taivuttaminen ennen ripsivärin laittoa on paras keino saada niistä pitkän ja tuuhean näköiset. Aloita taivuttaminen ripsien juuresta ja purista taivuttimia yhteen muutaman sekunnin ajan. Siirrä taivuttimia sitten pikkuhiljaa ripsen kärkiä kohden puristamalla yhdestä kohdasta aina muutaman sekunnin ajan.

2. Pyyhi

Vältyt ripsivärimöykyiltä, kun pyyhit harjasta liiat värit paperiin ennen värin levittämistä.

3. Puuteroi

Upeamman lopputuloksen saat, kun harjaat ripsiisi hieman puuteria sen jälkeen, kun olet taivuttanut ne. Lisää vasta sitten ripsiväri. Ripset näyttävät tällä tavoin paljon runsaammilta.

4. Edestakaisin

Monet levittävät ripsivärin yhdensuuntaisella liikkeellä. Lopputuloksesta tulee kuitenkin parempi, jos harjaa liikuttaa myös sivuttain, jotta ripset värjäytyisivät kauttaaltaan. Saat värin tällä tavoin myös paremmin ripsen tyveen.

5. Eri sävyt

Ripset saa ovelasti tuuheamman näköiseksi käyttämällä kahta eri sävyistä ripsiväriä. Levitä ensin mustaa tai tummanruskeaa väriä ripsiin kauttaaltaan ja värjää sitten vaaleammalla sävyllä muutamia yksittäisiä ripsiä. Levitä sitten väri puhtaalla harjalla tasaiseksi. Villimmän tyylin haluavat voivat tehdä raidat esimerkiksi tummanvihreällä, tummanpunaisella tai violetilla mustaan tai tummanruskeaan pohjaväriin.

Lisää käteviä ripsiväriniksejä löydät täältä.

Lähde: Refinery 29

Kilpailut

Uusimmat