Yksi kuva todistaa, ettei vaatekoolla todellakaan ole väliä

20.06.2015 16:15 - Rea Tallgren

Vaatekoko kertoo ihmisestä tasan tarkkaan vain sen, mikä kokoinen vaate hänellä sillä hetkellä on päällään, eikä yhtään mitään muuta. Tästä muistuttaa tuore kuva, jonka plus-kokoinen mallikaunotar Tess Holliday on Instagram-tilillään julkaissut.

Tess Holliday edustaa uudenlaisia malleja, jotka ovat isompia kuin plussakoon mallit. Nainen nappasi aiemmin itselleen mallimaailman isoimpana naisena paikan MiLK Model Management -mallitoimiston listoilta.

Tuoreessa Instagram-kuvassaan Holliday ottaa kantaa siihen, miksi on todella typerää arvostella ja arvioida ihmisiä heidän vaatekokojensa perusteella. Kuvan Holliday on ottanut vaatteistaan, joita hän on löytänyt kaappiaan siivotessaan. Kuvassa on vaatteita tripla-XL -koosta aina tavalliseen L-kokoon asti.

Hollidayn kuva muistuttaa, että vaatekoko kertoo ihmisestä vain hyvin vähän. Lisäksi kuva kertoo tärkeää viestiä siitä, että vaatekoot vaihtelevat rajustikin ketjusta riippuen. Tämänkin takia omaa kehonkuvaa ja itsentuntoa on turha perustaa omaan vaatekokoonsa.

Katso kuva alta.

Lue myös: Mallikaunotar haluaa muuttaa kauneusihanteita: "Miksi minua sanotaan plussakokoiseksi?"

Kilpailut

Uusimmat