Ballerinat, lenkkarit vai korkkarit? Katso, mitä lempikenkäsi paljastavat sinusta

12.05.2014 10:15 - Senni Loikala

Vain katsomalla jalkoihin voi saada selville yllättäviä tietoja ihmisestä, mikäli jalkimien perusteella annetut luonneanalyysit pitävät paikkansa.

Voivatko kengät kertoa, millaisia ihmisiä olemme? Ainakin, mikäli Men's Health -lehden selvitystä on uskominen. Alle on listattu eri kenkämalleja ja asiat, joita niiden uskotaan paljastavan käyttäjästään.

Korkeakorkoiset sandaalit

Naisten, joiden jaloissa on paljastavat ja korkeat sandaalit, kerrotaan olevan itsevarmoja alasti. Mitä matalammat korot ovat, sitä epävarmempia naisten väitetään olevan niin sängyssä kuin muuallakin.

Varvastossut

Jos naisen jaloissa on varvastossut eikä hän ole rannalla, saattaa hän olla rento tyyppi. Toisaalta rantatossuja käyttävät naiset voivat olla jopa liian rentoja useilla elämän osa-alueilla.

Ballerinat

Ballerinat voivat olla merkki siitä, että nainen pistää mukavuuden tyylin edelle. Hän saattaa myös olla jalat maassa -luontoinen ihminen. Mikäli ballerinat kuitenkin ovat värikkäät, saattaa niiden käyttäjä olla leikkisä, ulospäinsuuntautunut ja rohkea ottamaan riskejä. Värien vaikutukset ovat samoja kenkätyypistä riippumatta. Jos jaloissa näkyy huomiovärejä, saattaa kenkien omistaja olla vaativaa sorttia.

Kiilakorkokengät

Mikäli naisen jalassa on kiilakorkokengät, voi olla, että hän haluaa näyttää pidemmältä. Korkokenkien epämukavuus ei silti hänelle sovi. Kiilakorkoja suosivien naisten uskotaan olevan kultaisen keskitien kulkijoita.

Lenkkitossut

Lenkkareihin sonnustautuneen naisen väitetään olevan menevää tyyppiä. Hän saattaa olla matkalla tenniskentille tai lenkille, mutta todennäköistä voi olla, ettei hän viihdy neljän seinän sisällä.

Uutisoimme aiemmin viidestä vinkistä, joilla korkokengät saa tuntumaan mukavilta jaloissa. Kenkäkaupassa kannattaa kiinnittää huomiota muun muassa koron sijaintiin. Pääset lukemaan lisää aiheesta täältä.

Lähde: Men's Health

Kilpailut

Uusimmat