Kuva: Mikko Räsänen

E-Type -tähti oli joutua vankilaan levynkantensa takia: "He pitivät minua hulluna"

31.08.2016 11:15 - Mika Parikka

Eurodance-tähti E-Type eli Martin Erikson paljasti mielenkiintoisen salaisuuden hittilevynsä kansikuvan takaa.

Yksi Ruotsin lahjoista eurodance-maailmalle on ehdottomasti tämän vuoden We Love The 90's -festivaaleilla esiintynyt E-Type, joka tunnetaan esimerkiksi hiteistään Angels Crying ja Here I Go Again. E-Typen eniten myynyt albumi on vuonna 1998 ilmestynyt Last Man Standing, jota on myyty huimat kolme miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Levyn kansikuvassa E-Type, eli Martin Erikson poseeraa haarniskassa miekan kanssa puoliksi vedessä seisten. Jotkut saattoivat jopa vuonna 1998 erehtymään levyä jonkinlaiseksi metallialbumiksi. Menestyslevyn kansikuvan taustalla piilee hämmentävä tarina.

(kuva: handout)

- Minulla on se haarniska vieläkin olemassa! Meinasin itse asiassa joutua vankilaan, kun sitä kuvaa otettiin. Otimme sen Tukholmassa kuninkaan puutarhassa. Pukeuduin haarniskaan ja sukelsin veteen. Olimme ottamassa kuvia kun vartijat tulivat ja sanoivat, että päädymme kohta vankilaan, sillä olimme kuninkaan puutarhassa. Sitten he näkivät, että minulla on miekka ja totesivat, että minun täytyy olla hullu, Erikson nauraa.

Mies vitsailee olevansa nykyään kyseisten vartioiden kaveri, joten hän voi uiskennella harniskassaan siellä niin paljon kuin tahtoo. Monia keikkoja kiertänyt Erikson on nähnyt kaikenlaista.

- Muistan keikan, jossa joku hullu yleisöstä halusi sukeltaa yleisöön. Kukaan ei kuitenkaan ottanut häntä kiinni. Mies ei kuitenkaan luovuttanut, vaan tuli naama veressä tekemään sen uudestaan. Se oli rankinta E-Type -fanitusta ikinä, Erikson toteaa.

Lue myös: Muistatko Captain Jackin? Tähti paljasti artistinimensä viinanhuuruisen syntytarinan

Lue myös: Masennuksen partaalla käynyt ysäritähti Alexia: "Joudun jakamaan sydämeni kahtia"

Kilpailut

Uusimmat